Télikert tervezés Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 49 kertépítő közül, 4900-9200 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 kertépítő most online

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a télikert tervezés Szolnokon?

4900 - 9200 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett személyreszabott ajánlatot.

 • Télikert tervezés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

3 hónapja tisztították, azóta a fogyasztás 15%-al csökkent, korom nincs.

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat.

 • Télikert tervezés

  9300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyonnjó pontos korrekt autószerviz

De Em
2 éve

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Szakképzett csapatunk vállalja fürdőszobák teljes vagy részleges felújítását.

 • Télikert tervezés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos munkát végzett, és iszonyatos gyorsan. Szalag parkettát szedett fel és rakott le elképesztő profizmussal. Tisztán dolgozott, a végeredmény pedig nagyon preciz és gyönyörű lett. Örülök, hogy rátaláltam, és hogy nálam dolgozott.

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Télikert tervezés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

Spóroljon pénzt, és valósítsa meg ötleteit lakberendezőjével! Ha első mondatom nem győzött meg, tudok még pár indokot, hogy miért engem válassz! * Megkíméllek, és leveszem a válladról a felelősséget, stresszt, utánajárást * Megóvlak a felesleges költségektől, a rossz kivitelezéstől, rossz méretű – nem hozzád illő berendezések vásárlásától * Szakértelmemmel és tapasztalatommal megelőzheted a költséges próbálkozásokat, pénzkidobást! * Olyat tervezek Neked, ami a stílusodhoz, a lakásodhoz, az életviteledhez és anyagi lehetőségeidhez illik! * Felügyelhetem, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy azt együtt megterveztük! * Szeretnéd már az elején tudni, hogy mennyiből valósul meg minden igényed a lakberendezésnél? Nem gond, én megmondom! Számtalan pontot tudnék még felsorolni, miért érdemes lakberendezőt fogadni! Ez nem a kiváltságosok szolgáltatása, ez az okos emberek döntése, akik el akarják kerülni az összes buktatóját az építkezésnek/felújításnak, hogy az igazán fontos dolgokra tudjanak koncentrálni, és ne vesszenek el a részletekben,és az információk tömkelegében! A távolság sem jelent akadályt! Nincs másra szükség, mint egy laptopra/tabletre, amin követeheted a tervezési folyamatokat élő kapcsolatban !

 • Télikert tervezés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló, megbízható szervíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a télikert tervezés átlagos díja 5400 - 10200 Ft/m3. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Szolnokon?

Most 27 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő munkával bízható meg bátran: télikert tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy kertépítő segítségét?

Egy profi kertépítő a télikert tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas