Kútásás Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Kútásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kútásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 kútásó közül! Korrekt kútásás árak: 5500-10400 Ft/m. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kútásó most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kútásás Szolnokon?

5500 - 10400 Ft/m

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kútásók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kútásót!

Minden típusú kút teljeskörü tisztítása mindenfajta szennyeződés esetén. KÚTTISZTÍTÁS. Nagy mélységig Országosan.

 • Kútásás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A telefon csörgését nem hallják!

Földmunka Medence Pince ásás Tereprendezés Gépi Földmunka. Tereprendezés. Kertépítés. Épület Bontás. Termőföld szállítás. húsz éves tapasztalat. Pince ásás Sávalap ásás. Szolgáltatások: Földmunka, Térburkolás, Tereprendezés, Épületbontás.

 • Kútásás

  1800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szeretném nézni mozi helyett a Netflix-et. Mikor tegyem?

Kertrendezés, gyümölcsfák metszése a tökéletes terméshozam eléréséhez. Teljeskörű kertészeti szolgáltatások az Ön igényeinek megfelelően. Ingyenes helyszíni. Felmérés. Szolgáltatások: Kertépítés, Térkövezés, Öntözőrendszer telepítés.

 • Kútásás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, figyelmesek és segítőkészek az eladók, hasznos tanácsokat adnak a növénykékkel kapcsolatban. Mindíg megújuló a választék. Ajánlom mindenkinek!

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Jól szervizelt megbízható géppark. Nagy beruházáskohoz válasszon profi céget. Hatékony munkavégzés. Minőségi munkavégzés. Profi CAT Géppark.

 • Kútásás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül szaktudás, elégedett vagyok a medencémmel

Bozótirtás, telektisztítás zöldhulladék elszállítással, vagy területre darálással. Ha látja ezt a hirdetést akkor van önnek 2 ajándékunk. Ingyenes árajánlat és kiszállás! ingyenes felmérés.

 • Kútásás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Unkorrekt a cég tulajdonosa

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kútásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kútásó kútásás közben Szolnokon

Népszerű szolgáltatások Szolnokon