Oromszegély felrakás Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 bádogos közül! Korrekt oromszegély felrakás árak: 1400-2600 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 bádogos most online

András

András

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az oromszegély felrakás Szolnokon?

1400 - 2600 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Tippek és tanácsok a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálján. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek. Ökotudatosság.

 • Oromszegély felrakás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A kiszolgálás gyors,A számlázással volt gond.A rendszerben volt a hiba.

családi ház, gyárépület, raktárépület, romos épület , darupálya bontása tereprendezéssel. Házak, iroda épületek, gyárak, ipari létesítmények, magas építmények bontása.

 • Oromszegély felrakás

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Elégedet vagyok velük

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai.

 • Oromszegély felrakás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Délelőtt 10-kor telefonon érdeklődtem, 4 óra múlva kiszállítva Nálam volt a komplett kerítéshez szükséges anyag :-o Rugalmas, készséges forgalmazó, csak pozitív élmény volt számomra.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia. 20+ Év Tapasztalat.

 • Oromszegély felrakás

  9500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bent a hölgy nagyon kedves. Viszont kint az áru kiadók nagyon parasztok. Rád sem hederítenek, flegmák. Egyáltalán nem segítőkészek és levegőnek néznek. Mire jó ez?

Régi tetők, palatetők felújítása, teljes tetőcserével alár azonnali kezdéssel! Sérült a tető vagy csak szeretné felújítani? Ne habozzon! Hívjon árajánlatért. Akár bontás nélkül is. Garanciával.

 • Oromszegély felrakás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kaptam egy eresz csovet, mely nem volt megfelelő sajnos. A kiszolgáló eladó nem volt túl kedves vagy segítőkész, ezt lehetne ennél jobban csinalni, gondolom eléggé kiégett már.A hölgyekhez lehetne kedvesebb es nem lenézően hozzáállni a vevőhöz. Hallottam, hogy a következő szakihoz jóval kedvesebben szólt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos oromszegély felrakás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Oromszegély felrakás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az oromszegély felrakás átlagos ára 1200 - 2300 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Szolnokon?

Most 28 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OROMSZEGÉLY FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos a következő feladattal kereshető meg: oromszegély felrakás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bádogos segítségét?

Egy profi bádogos az oromszegély felrakás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: oromszegély felrakás?

Az Oromszegély felrakás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bádogost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas