Régi kád felújítása Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel régi kádat az új szolgáltatásunkkal! Keresd fel szakembereinket Szolnokon és élvezd az új élményt fürdés közben. A kád felújítás ára függ az anyagok minőségétől és a kád méretétől, de garantáltan kedvező áron kínáljuk szolgáltatásunkat. Ne halogasd tovább, kérj ajánlatot és lépjünk közösen a kényelem új szintjére!

8 szakember fürdőkád javító most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

8600 - 16200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szolnokon!

25 éve az ipari vízszűrésben tevékenykedünk, megbízhatóság, elégedett ügyfelekben hiszünk. Vízszűréssel foglalkozunk 25 éve, komplex megoldásokat kínálunk ipari cégeknek.

  • Régi kád felújítása

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hatalmas választék, segítőkész kiszolgálás, jó árak. Évek óta ide járok.

Ignác
2 éve

Extra minőséget extra garanciával! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható.

  • Régi kád felújítása

    3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt szakértelem.

József
2 éve

Duguláselhárítás: Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb Vízvezeték szerelés, Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Régi kád felújítása

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagy választék. Segítőkész kiszolgálás.

Simon
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi okozhatja a régi kádak eldeformálódását?

A régi kádak eldeformálódását általában a vízkő és a rozsda okozza, amelyek a kád felszínén lerakódnak. Ez a probléma általában nem javítható, így javasoljuk a kád cseréjét. Az új kádak ára általában 50 000 és 200 000 forint között van, attól függően, hogy milyen anyagból készülnek és milyen méretűek.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes inkább kádcserét végezni, mint a felújítást választani?

Ha a fürdőkád sérült vagy repedt, akkor javasolt a kádcserét választani. Az árak változóak, de általában egy új fürdőkád ára 30 000 és 100 000 forint között mozog. Ha csak esztétikai problémákat tapasztalunk, akkor a felújítás lehet a jobb választás. Ebben az esetben a felújítás ára általában 20 000 és 50 000 forint között van. Azonban, ha a kád nagyon elavult vagy nem megfelelő méretű, akkor a kádcserét javasoljuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a régi kádom repedt vagy sérült?

Ha a régi kádja repedt vagy sérült, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki a kádját egy újra. Az árak általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú kádot választ. Ajánljuk, hogy keresse fel a helyi szaniterboltot vagy fürdőszobai szaküzletet, ahol segítséget kaphat a megfelelő kád kiválasztásához és beszereléséhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire figyeljek oda a régi kádak méretválasztásakor?

Amikor régi kádat választ, fontos figyelembe venni a méretét, hogy illeszkedjen a fürdőszobádba. Az átlagos kád mérete 170-180 cm hosszú és 70-80 cm széles. Azonban, ha kisebb fürdőszobád van, akkor érdemes kisebb kádot választani, amelynek hossza 150-160 cm, szélessége pedig 70 cm. Ha nagyobb a fürdőszobád, akkor választhatsz nagyobb méretű kádat is, amelynek hossza akár 190-200 cm és szélessége 80 cm is lehet. Ne felejtsd el, hogy a kád magassága is fontos, általában 50-60 cm magasak.

Olvas