Zománcozott kád felújítása Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel zománcozott kádját csupán néhány lépésben! Válassza szolgáltatásunkat, amely magában foglalja a szakember keresést és a garanciát a munkára. A felújítás ára függ a kád méretétől és állapotától. Az árak intervalluma 25 000 Ft-tól 50 000 Ft-ig terjedhet. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a frissített kád nyújtotta kellemes élményt!

7 szakember fürdőkád javító most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

János

János

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szolnokon!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal.

  • Zománcozott kád felújítása

    4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sóskúti családi házunkban keletkezett egy nagyon makacs dugulás. Már volt kint egy másik csapat aki nem boldogult vele, kicsit elkeseredtem. Miután kihívtam a vállalkozás munkatársát, egy csatornakamerázás után kiderítette, hogy a csatorna cső felett lévő hatalmas ezüstfenyő gyökerei gyakorlatilag összetörte a csatornát. Vízvezeték szerelő munkatársaival még az nap kiásták és kicserélték az érintett csőszakaszt. Nagy kő esett le a szívemről a munka befejezése után.

Gábor
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Zománcozott kád felújítása

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Házias jól felkészült szak üzlet

Miksa
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csőtörés javítást vállalunk a nap bármely szakaszában!

  • Zománcozott kád felújítása

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás,àrubőség,megfelelő àruismeret,a környéken a legjobb àrak.

Zsigmond
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen eszközöket használhatok a zománcozott kádak karbantartásához?

A zománcozott kádak karbantartásához ajánlott eszközök között szerepel a kád tisztítószerek, mint például a Cif Power Cream, melynek ára körülbelül 1000 forint. Emellett javasolt használni puha szivacsot vagy kefét, hogy ne karcolódjon a zománcozott felület. Fontos, hogy kerüljük a savas vagy erős vegyszereket, mivel azok károsíthatják a zománcozott felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi okozhatja a zománcozott kádak karcolódását?

A zománcozott kádak karcolódását általában a durva tisztítószerek, a súrlódás és a mechanikai sérülések okozzák. A legjobb megoldás a megelőzésre a kímélő tisztítószerek használata és a kád rendszeres karbantartása. Ha már megtörtént a karcolás, akkor javasoljuk a zománcozott kádak javítását, amely általában 25 000-30 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet elkerülni a zománcozott kádak festéksérüléseit?

A zománcozott kádak festéksérüléseinek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy kerülje a durva szivacsok és erős tisztítószerek használatát. Használjon inkább enyhébb tisztítószereket, például a Cif Power & Shine Bathroom Spray-t, amelynek ára körülbelül 1500 forint. Továbbá, fontos, hogy ne hagyja hosszabb ideig a tisztítószert a kád felületén, és mindig alaposan öblítse le a kádat vízzel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokkal érintkezhet a zománcozott kád?

A zománcozott kád kiváló minőségű, tartós és ellenálló anyagból készül, amely ellenáll a karcoknak és a vegyi anyagoknak. Azonban, javasoljuk, hogy kerüljük a súrolószereket és savas anyagokat, mint például a citromsavat, mert ezek károsíthatják a zománcozott felületet. A zománcozott kád ára általában 50 000 és 150 000 forint között mozog, attól függően, hogy a kád mérete és a gyártó.

Olvas