Minőségi sátortető készítés Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 39 tetőfedő közül! Korrekt sátortető készítés árak: 800-1500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 tetőfedő most online

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Balazs

Balazs

Érdekel.

Mennyibe kerül a sátortető készítés Szolnokon?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tető- és bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, akár hétvégén is, több mint 40 éve. Szigetelések, karbantartás, bádogos munkák, tetőfedés és felújítás, 40+ év...

 • Sátortető készítés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

Tetőfedés, javítás, felújítás, bádogozás. Pontos, gyors, precíz munkával. Tetőfedés, bádogozás megbízható csapattal.

 • Sátortető készítés

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, profi.

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai.

 • Sátortető készítés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Délelőtt 10-kor telefonon érdeklődtem, 4 óra múlva kiszállítva Nálam volt a komplett kerítéshez szükséges anyag :-o Rugalmas, készséges forgalmazó, csak pozitív élmény volt számomra.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Kérjen most ingyenes árajánlatot és állapotfelmérést. Hívja szakemberünket. Állami támogatás. Palatetők felújítása.

 • Sátortető készítés

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Minden van. Gyors udvarias mindenki.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és...

 • Sátortető készítés

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető készítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető készítés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a sátortető készítés átlagos ára 700 - 1400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 33 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: sátortető készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: sátortető készítés?

A sátortető készítés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas