Sátortető tetőtér beépítés Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 36 tetőfedő közül! Korrekt sátortető tetőtér beépítés árak — 1400-2700 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

István

István

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a sátortető tetőtér beépítés Szolnokon?

1400 - 2700 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Találjon megfelelő tetőfedőt itt

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minőségi Svédacélból gyártó cég! Ereszcsatorna, cserepeslemez, trapézlemez, click-es és hagyományos korcoltfedés. Csarnok, szendvicspanel, zcu gerendák.

Tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak!...

 • Sátortető tetőtér beépítés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon segítőkészek voltak, egyből megkaptuk amit szerettünk volna.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia. 20+ Év Tapasztalat.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  9500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bent a hölgy nagyon kedves. Viszont kint az áru kiadók nagyon parasztok. Rád sem hederítenek, flegmák. Egyáltalán nem segítőkészek és levegőnek néznek. Mire jó ez?

Lapostetők szigetelése PVC és bitumenes lemez technológiával, palatető javítás, felújítás. 20 év szakmai tapasztalat.Részletekért hívjon. Társasházi kedvezmények. 10 év garancia. Határidőre.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Két hétre vállalt kéményszegélyt egy hónap alatt sikerült elkészíteniük több hibával, selejt, használhatatlan minőségben. Ameddig bent voltam, egy másik vevő hasonló problémákról számolt be az ügyintéző hölgynek. Hitvány, megbízhatatlan, kókler cég! Nem ajánlom!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje meg termékpalettánkat! Energiatakarékos Megoldás. Környezetkímélő Anyagok.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, pontos ügyintézés. Jó ár-érték arány.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető tetőtér beépítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető tetőtér beépítés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a sátortető tetőtér beépítés átlagos díja 1300 - 2400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ TETŐTÉR BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: sátortető tetőtér beépítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: sátortető tetőtér beépítés?

A sátortető tetőtér beépítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas