Termosztátos zuhany csaptelep javítása Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szolnoki termosztátos zuhany csaptelep javítás - Válassz a 48 vízszerelő közül! Korrekt árak: 15 400 - 28 800 Ft/db, az ár függ az adott feladattól. Találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on! Könnyen és gyorsan megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki azonnal felkeres téged árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válassz minket! DÍJMENTESEN!

7 szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

12900 - 24200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a termosztátos zuhany csaptelep javítását Szolnokon!

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás.

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szakértelem és minőség!

Béla
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
2 éve

Kiszállás akár egy órán belül. Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Termosztátos zuhany csaptelep javítása

    5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész, kedves kiszolgálás 😃 kösz!

Lázár
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert azonnal a termosztátos zuhany csaptelep javításához! A helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt érkeznek árajánlataikkal INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a termosztátos zuhany csaptelep javítását, termosztátos zuhany csaptelep javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan cserélhetem ki a termosztátos zuhany csaptelep szűrőjét?

A termosztátos zuhany csaptelep szűrőjének cseréje egyszerű folyamat, amelyet otthon is könnyedén elvégezhet. Először is, zárja el a vízforrást, majd távolítsa el a zuhanyfejet és a csaptelepet. A szűrőt általában a csaptelep alján találja, és eltávolítható egy egyszerű csavarhúzó segítségével. A szűrőt tisztítsa meg vagy cserélje ki egy újra, amelyet általában 500-1000 forint közötti áron találhat meg a szaniterboltokban vagy barkácsáruházakban. Végül helyezze vissza a csaptelepet és a zuhanyfejet, majd nyissa meg a vízforrást, hogy ellenőrizze a működést.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztíthatom meg a termosztátos zuhany csaptelep zuhanyfejét?

A termosztátos zuhany csaptelep zuhanyfejének tisztításához ajánlott eltávolítani a zuhanyfejet a csaptelepről, majd áztatni egy tisztító oldatban, például ecetben vagy citromsavban. Az áztatás időtartama általában 30 perc, majd alaposan le kell öblíteni. Ha a vízkőlerakódások nagyon vastagok, akkor használhatunk speciális vízkőoldó spray-t vagy gélt, amelyek általában 1000-2000 forintba kerülnek. A tisztítást érdemes rendszeresen, hetente vagy kéthetente elvégezni, hogy megakadályozzuk a vízkőlerakódások felhalmozódását.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tisztíthatom meg a termosztátos zuhany csaptelep kerámia betétjét?

A termosztátos zuhany csaptelep kerámia betétjét legjobb tisztítószerekkel, például az acetonnal vagy a citromsavval lehet tisztítani. Az acetont közvetlenül a betétre kell felvinni, majd alaposan le kell öblíteni. A citromsavat vízzel kell hígítani, majd a betétre kell felvinni, majd szintén alaposan le kell öblíteni. Az árak változóak lehetnek, de általában az acetonnak és a citromsavnak az ára körülbelül 500-1000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú csaptelepet válasszak, ha alacsony a víznyomás?

Ha alacsony a víznyomás, akkor javasolt olyan csaptelepet választani, amelynek a vízkibocsátása alacsonyabb. Ajánlott lehet például a Grohe Start Loop csaptelep, amelynek ára körülbelül 24 000 forint. További lehetőség lehet a Hansgrohe Focus csaptelep, amelynek ára körülbelül 28 000 forint. Mindkét termék magas minőséget garantál, és megfelelően működik alacsony víznyomás esetén is.

Olvas