Zöldterület kezelés Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 39 kertész közül! Korrekt zöldterület kezelés árak: 400-800 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 kertész most online

László

László

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zöldterület kezelés Szolnokon?

400 - 800 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Kútfúrás Ára. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Milliók bíznak benne. Hírek, tények és egyebek. 100+ millió látogató. A teljes áttekintés. Web, képek és videó. Non-stop információ.

 • Zöldterület kezelés

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szép viragok vanak s jó a választék.

telephelyek, udvarok, járdák, parkolók, gépkocsi bejárók készítése, javítása. meleg aszfaltozási munkálatok kivitelezése országosan referenciával, garanciával. Aszfaltozás.

 • Zöldterület kezelés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Találd meg álmaid munkáját. Valamennyi új állás a Jobrapido™-n. Állások Miskolcon. Töltse le az alkalmazást. Debreceni munkák. Állásajánlatok emailben. Állások fogadása emailben.

 • Zöldterület kezelés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kitűnő munka, látszik a kitartás eredménye

Korszerű géppark, tapasztalt személyzet, mérnöki koordináció! Teljes körű garancia és...

 • Zöldterület kezelés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Udvarias kiszolgálás, profi hozzáértő munkatársak.

Zöldfelület gondozás korszerű gépekkel, sokrétű eszközökkel, és szakképzett kertészekkel. Erkélyek, szoliterek, üvegtetők és ládák növényzetének szakszerű gondozása.

 • Zöldterület kezelés

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt partner

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész zöldterület kezelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zöldterület kezelés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a zöldterület kezelés átlagára 600 - 1100 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertészt Szolnokon?

Most 31 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÖLDTERÜLET KEZELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertész?

Egy kertész a következő munkával bízható meg bátran: zöldterület kezelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kertész?

Egy jó kertész részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha kertészt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas