Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 5900-11100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Szolnokon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Fényképezőgép javítás

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Canon 70D fényképezőgépem zárját és akkumulátorait gyorsan és jó kivitelezéssel javították. Másnap egy másik két régi Canon tükörreflexes fényképezőgépet és egy Canon 50mm F1.4 objektívet hoztam be javításra, mivel a fókusz nem volt megfelelő, és a felszerelés most már újra működőképes. Az én tanácsom!

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

  • Fényképezőgép javítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó munkás. A munkát körülbelül egy óra alatt elvégezte. Figyeltem, ahogy óvatosan szétszedi a fényképezőgépemet. Olyan filigrán módon csinálta, mintha keringőt táncolna. Nyilvánvalóan szereti a munkáját, és jól ismeri azt. Bárkinek ajánlom őt.

Diána Nagy
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a fényképezőgép javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával kereshető meg: klíma kompresszor felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: fényképezőgép javítás?

A klíma kompresszor felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműklíma-szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas