Elektronikai javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 szerelő közül! Korrekt elektronikai javítás árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Ákos

Ákos

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az elektronikai javítás Szolnokon?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

  • Elektronikai javítás

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Elektronikai javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A feladatot maradéktalanul elvégezték, az előadó gyorsan és szakszerűen intézte a bontást, ajánlom az előadót.

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Elektronikai javítás

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük szépen! Megjavította a TV-t, gyorsan és jó minőségben! Nagyon elégedett a munkával. Ajánlott👍🏻.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő elektronikai javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Elektronikai javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon az elektronikai javítás átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ELEKTRONIKAI JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: elektronikai javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szerelő?

Egy jó szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: szerelő?

Ha egy megbízható szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Elektronikai javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas