Fejhallgató javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Fejhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 fejhallgató szerelő közül! Korrekt fejhallgató javítás árak: 3900-7400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fejhallgató szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fejhallgató javítás Szolnokon?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fejhallgató szerelőok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejhallgató szerelőt!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Fejhallgató javítás

    5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nem kell tovább keresgélni, csak menjen el egy fényképezőgép-javítóhoz.

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Fejhallgató javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

30 perc és a kamerám működik, minden rendben van, és a problémák megoldódtak!

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Fejhallgató javítás

    3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 100%-ban elvégezték, nagyon gyorsan és nagyon jól.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fejhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fejhallgató szerelő fejhallgató javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fejhallgató javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a fejhallgató javítás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Szolnokon a fejhallgató javítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fejhallgató szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FEJHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy fejhallgató szerelő?

Egy fejhallgató szerelő a következő feladattal kereshető meg: fejhallgató javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fejhallgató szerelő segítségét?

Egy jó fejhallgató szerelő a fejhallgató javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: fejhallgató szerelő?

Ha a legjobb fejhallgató szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fejhallgató javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas