Fülhallgató javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fülhallgató szerelő most online

Béla

Béla

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató javítás Szolnokon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Fülhallgató javítás

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester! nagyon elégedett, gyors, jó minőségű és rendezett! köszönöm szépen!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Fülhallgató javítás

    6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Volt egy problémám az asus laptopommal: a képernyő rossz színeket mutatott, és nagyon lassan indult.

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Fülhallgató javítás

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A javítást nagyon gyorsan elvégezték - még a kezelés napján. A szakembert jó szakembernek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fülhallgató javítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a fülhallgató javítás átlagára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fülhallgató Szerelőok - hogyan választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fülhallgató szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy fülhallgató szerelő?

Egy fülhallgató szerelő a következő feladattal kereshető meg: fülhallgató javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fülhallgató szerelő?

Egy megbízható fülhallgató szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: fülhallgató javítás?

A fülhallgató javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy fülhallgató szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas