Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Szolnokon?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Profi szerelőért hívjon most. 0Ft kiszállási díj. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak, segítőkészek és minőségi alkatrészeket használnak.

Pagi33
2 éve

Üdv Imre vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Díjtalan kiszállás. Led Oled tv javítás.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatatlan szélhámos... Senki ne hívja, nem fog kimenni...

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom.👌👍🏾

Szilveszter vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes kiszolgálás. Bár nem romlott el a kávégépem és egy egész más témában kértem a segítségüket de ennek ellenére készségesen segítettek a problémám megoldásában! Ha ilyen segítő hozzáállással találkozik a mai világban az ember azt megjegyzi! Sok sikert!

Tisztelt megrendelők! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Díjtalan kiszállás. Gyors, profi, megbízható. Rövid határidő. Profi szakember. Javítás akár aznap.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Egy összetört kijelzőjű A41es Samsungot vittem be nekik. Megvizsgálták és 2-3 órás várakozási idővel vállalták a javítást. A tulajdonos szakértő módon magyarázta el melyik megoldásnak mi az előnye/hátránya. Nem próbálta meg rám tukmálni a drágább megoldást. Ajánlom, hogy hozzá vigye bárki a készülékét javításra.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a kávéfőző szivattyú javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Szolnokon a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 18 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: fényszóró felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy szerelő segítségét?

Egy jó autóvillamossági szerelő a fényszóró felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: szerelő?

Ha profi autóvillamossági szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fényszóró felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas