Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Geza

Geza

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Szolnokon?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Kávéfőző javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló csapat! Precíz munka végzés. Máskor is jövök.

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bosch Zanussi Electrolux Gorenje Teka Fagor Candy. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz.

 • Kávéfőző javítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt időpontban, a szükséges cserélendő alkatrésszel érkeztek. A profin, lelkiismeretesen elvégzett munka után a megjavított elliptikus tréner stabilabb, szinte hangtalan, jobb állapotú lett, mint új korában volt. Köszönöm még egyszer! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!

Üdv Jenő vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Márkafüggetlen háztartási gép javítás. 20 éves tapasztalatunk a magyarországi forgalmazásban lévő, szinte minden típusú mosógépre, mosogatógépre, szárítógépre és villanybojlerre vonatkozik a régitől egészen a legújabbakig. Széles spektrumú alkatrész bázissal dolgozunk. Mindig törekszünk a legtöbb hibát helyszínen, rövid időn belül kijavítani.

 • Kávéfőző javítás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt munkavégzés, a javítás az ígért határidő előtt elkészült! Bátran ajánlom!

Kedves érdeklődő! Pontos érkezés, szakszerű, alapos munkavégzés, korrekt, reális árak

 • Kávéfőző javítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt szolgáltatás.

Üdv Viktor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Edény- és tányérmosogatógépek és egyéb konyhai berendezések széles választéka.

 • Kávéfőző javítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves fogadtatás és gyors szerelés. STIHLszerű ;-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a kávéfőző javítás átlagos ára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Szolnokon?

Most 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: autóvillamossági szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autóvillamossági szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas