Konyhai robotgép javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 szerelő közül! Korrekt konyhai robotgép javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhai robotgép javítás Szolnokon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 éves tapasztalat elektronka, háztartási berendezések, számítástechnika területén. Értesítem a kedves megrendelőimet hogy eszközök hiányában a hűtőberendezések esetében csak az elektromos-elektronikai meghibásodás javítását tudom vállalni.

 • Konyhai robotgép javítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta csak hozzá járok! Korrekt, segítőkész, jó árak! Csak ajánlani tudom!

Tisztelt megrendelők! iPhone csere akkumulátorok minden modellre. Vásároljon pótalkatrészt és végezze el a javítást otthona kényelméből. Ingyenes házhozszállítás. Modellek: LCD kijelző, Kamerák.

 • Konyhai robotgép javítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Automata kávéfőzőmet szakszerűen, gyorsan javította. Udvarias, korrekt, segítőkész kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani tudom.

Péter Simon
egy éve
Szervizünk 2008- ban nyílt meg a szolgáltató iparban, mint Háztartásigép Szerviz. Kezdetben Garanciális szakszervizként működtünk, mára azonban már a legtöbb gyártó termékét javítjuk. Különös gondossággal ügyelünk arra, hogy kollégáink a lehető legtökéletesebb munkát végezzék, és az ügyfeleink részére csak és kizárólag minőségi új alkatrészeket építsenek be az elromlott háztartási gépeikbe. Akciók, kedvezmények szintén mindennaposak nálunk, a cél az elégedett ügyfél, ez vezérel minket munkásságunk alatt, és ezt tartom legfőbb szempontnak a kollégák megválogatása során. Régebben mi is belestünk abba a hibába, mint minden szerviz, hogy bárkit felvettünk szerelőink közé, mára viszont szigorú szűrésen kell átesnie mindenkinek, hogy a csapatunk ékes tagja lehessen! A szakmai továbbképzések rendszeresek, és elvárt a felkészültség minden lehetséges készülék, és munka tekintetében.
 • Konyhai robotgép javítás

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Lancfuresz lancot is eleznek.

Végvári
egy éve

Tisztelt megrendelők! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár. márkafüggetlen szerviz. minőség, precizitás.

 • Konyhai robotgép javítás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hibajukat nem ismerik ell .osszepasztáznak mindent. Olomsavas akkumulátort doltve építenek be . egyszóval nagy 0 az egész. Garancia papírt behúzták nem adták vissza ügyfelemnek

A megoldások embere vagyok. Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Korrekt ár gyors munka.

 • Konyhai robotgép javítás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, kedves, hozzáértő, van ami kellhet napi szinten

Tibor Erőss
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő konyhai robotgép javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok