Mikrohullámú sütő javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 szerelő közül! Korrekt mikrohullámú sütő javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mikrohullámú sütő javítás Szolnokon?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm! Cégünk vállalja akár vályog minden típusú tégla vasbeton falszerkezetek födémek átfúrását. Ipari otthoni konyhák elszívórendszerének kiépítése. Ingyenes Kiszállás.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, segitőkész hozzáállás, korrekt ár, pedig szatyorban vittem az alkatrészeket, amikkel én már nem boldogultam!Mindenkinek ajánlom akinek szivattyu javitásra van szüksége! Hálás köszönet érte!

László vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Villany tűzhely javítás.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Csak jót tudok írni ! Ajánlom mindenkinek, gyors precíz hozzáértő kollégákkal találkoztam eddig bármilyen kérdéssel problémával fordultam hozzájuk ! Korrekt gyors Szervíz!

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Ez volt az utolsó, hogy oda mentem!

Róbert Tarr
egy éve

Tisztelt Érdeklődő! Mosógépjavítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! S.O.S. Mosógép Szerviz. Villanybojler Javítás. Javítás Garanciával. Márkafüggetlen Javítás.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

14en lejart az egy honap javitasi ido.egy honap alatt egyszer tudtunk veluk beszelni. Azota sem veszik fel a telefont

Kedves érdeklődő! Fuji fényképezőgép kedvező áron. Spórolj okosan, csapj le az ajánlatok valamelyikre! Ismert márkák ár-összehasonlítása. Vesd össze az árakat és vásárolj olcsón. Verhetetlen árak.

 • Mikrohullámú sütő javítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű, gyors, megbizható, amit igér azt megtartja, ajánlom másoknak is!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő mikrohullámú sütő javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikrohullámú sütő javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a mikrohullámú sütő javítás átlagára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TUNING FÉNYSZÓRÓ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: tuning fényszóró vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas