Nyomtató javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Nyomtató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj nyomtató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 nyomtató szerelő közül! Korrekt nyomtató javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 nyomtató szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nyomtató javítás Szolnokon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb nyomtató szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező nyomtató szerelőt!

Üdvözlöm! Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Szolgáltatásaink:, Laptop winchester (HDD) csere, Laptop alkatrészek, Számítógép tisztítás, USB-C csatlakozó csere, Alaplap javítás

  • Nyomtató javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A mester segített nekem a laptop távolról. minden rendben van, nagyon világosan elmagyarázza, hol kell kattintani :)). mindent azonnal csinált. Azt ajánlom, hogy újra jelentkezni fogok.

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Laptop szerviz a legköltséghatékonyabb, mert alacsony árakon dolgozunk. Nincsenek rejtett, utólag felmerülő költségek. Minden esetben részletes tájékoztatást ad a szervizelést végző kolléga a várható díjakról.

Munkáim:, Kontroller csere, Nintendo switch javítás, Alaplap javítás, Expressz javítási felár, Laptop billentyűzet csere

  • Nyomtató javítás

    3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Őrülten boldog vagyok, hogy rátaláltam!!! Zseniális előadóművész és csodálatos ember! Mindent a legmagasabb színvonalon csinált! A lányom nagyon sírt, amikor elment 😊

Szolnok dolgozom, megyében is! Cégünk magánszemélyeknek, mikró és kisvállalkozásoknak segít eligazodni az informatika világában. Fő tevékenységünk a számítógépek és a laptopok szoftveres és hardveres szervizelése. Ezen kívül új és használt számítógépeket, laptopokat és informatikai eszközöket is értékesítünk, melyeket be is üzemelünk. Budapesten három szervizünk van, egy Budán, kettő Pesten. Igény szerint házhoz is megyünk Budapest és vonzáskörzetében. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb alkatrész beszállítóival és a laptopok gyártóival, így a felmerülő problémákat gyorsan, magas színvonalon és jó áron tudjuk megjavítani.

Főbb szolgáltatásaink:, Processzor upgrade, Laptop burkolat, Adatmentés laptopról, Zsanér csere, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Nyomtató javítás

    4000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Minden tökéletesen ment, nagyon kedves és udvarias fickó, gyorsan elvégezte a munkát, és jó tanácsokat adott. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj nyomtató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy nyomtató szerelő nyomtató javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Nyomtató javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a nyomtató javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Szolnokon a nyomtató javítás szolgáltatáshoz már 14 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok nyomtató szerelőt Szolnokon?

Most 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NYOMTATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk nyomtató szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható nyomtató szerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: nyomtató javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy nyomtató szerelő?

A jó nyomtató szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: nyomtató szerelő?

Ha profi nyomtató szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A nyomtató javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas