Split klíma kompresszor javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 klímaszerelő közül! Korrekt split klíma kompresszor javítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 klímaszerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Antal

Antal

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a split klíma kompresszor javítás Szolnokon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Béla vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra. .

 • Split klíma kompresszor javítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Eddig nagyon meg vagyok elégedve, korrekt gyors volt, és segítőkész. Úgy néz ki olyan hibát is tudott orvosolni, amire már többen azt mondták hogy esélytelen. Ha visszakapom a készülékem leírom részletesen. Addig is, csak így tovább :)

Patrik
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Cégünk 30 éve foglalkozik mosógépszereléssel. Budapesten és Pest megyében is vállalunk szerelést sok sok elégedett ügyféllel a hátunk mögött. Ha esetleg nem veszem fel visszahívom.

 • Split klíma kompresszor javítás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kedves hozzáértő szakemberek.Mindenkinek ajánlom!

Üdvözlöm a profilomon. Bízza tapasztalt szakembereinkre elektromos sütője javítását, beszerelését. Díjtalan kiszállás, megfizethető munkadíj, gyors munkavégzés.

 • Split klíma kompresszor javítás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Most voltam ott másodszor. Első alkalommal is nagyon kedvesek voltak. Két hónappal ezelőtt amikor ott jártam és vásároltam, ott maradt pár orsó. Ott várt rám félre téve. Nagyon köszönöm! Hamarosan vissza térek és megveszem álmaim varrógépét!

Üdvözlöm! Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Split klíma kompresszor javítás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek,szakszerűek.Mindenkinek ajánlom őket.

Üdvözlöm! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Klímatisztítás profiktól. Minőség és szakértelem. Kiszállási díj 0 Forint. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállás 2 órán belül.

 • Split klíma kompresszor javítás

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Lehangoló... Óriási csalódás, fölösleges utazás.. Helyből elutasítás...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő split klíma kompresszor javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Split klíma kompresszor javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a split klíma kompresszor javítás átlagos díja 3400 - 6500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Szolnokon a suzuki váltó felújítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Szolnokon?

Most 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SUZUKI VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek klímaszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: suzuki váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a suzuki váltó felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: klímaszerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A suzuki váltó felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas