Tablet akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 tablet szerelő közül! Korrekt tablet akkumulátor csere árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 tablet szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet akkumulátor csere Szolnokon?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Tablet akkumulátor csere

    6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Volt egy problémám az asus laptopommal: a képernyő rossz színeket mutatott, és nagyon lassan indult.

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Tablet akkumulátor csere

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A javítást nagyon gyorsan elvégezték - még a kezelés napján. A szakembert jó szakembernek ajánlom.

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Tablet akkumulátor csere

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük szépen! Megjavította a TV-t, gyorsan és jó minőségben! Nagyon elégedett a munkával. Ajánlott👍🏻.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet akkumulátor csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tablet akkumulátor csere: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a tablet akkumulátor csere átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Szolnokon a tablet akkumulátor csere szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tablet szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok tablet szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tablet szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: tablet akkumulátor csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tablet szerelő segítségét?

Egy jó tablet szerelő a tablet akkumulátor csere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíthatsz, ha tablet szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas