Telefon kamera javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kamera javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Róbert

Róbert

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kamera javítás Szolnokon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, alcatel kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon pixelhiba javítás, telefon kamera lencse javítás, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon kamera javítás

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon pontos! Gyorsan és rendben elvégezte a munkát. Tudom ajánlani!

A megoldások embere vagyok. Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, Telefon takarítás

  • Telefon kamera javítás

    3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Távolról segített, minden remekül ment!

Tisztelt megrendelők! Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Munkáim:, kijelző csere, telefon hangszóró tisztítás, betört telefon kijelző javítás, telefon szoftver javítás, telefon képernyő javítás

  • Telefon kamera javítás

    5600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Hálás köszönet érte. Gyorsan kicserélte az akkumulátort. Ő egy kiváló ügyfélszolgálati szolgáltató. Ajánlom őt.

Taj Bsz
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kamera javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kamera javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a telefon kamera javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Szolnokon a telefon kamera javítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON KAMERA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható telefon szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: telefon kamera javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi telefon szerelő a telefon kamera javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A telefon kamera javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas