Telefon szoftver javítás szolgáltatásra van szükséged Szolnokon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 telefon szerelő közül! Korrekt telefon szoftver javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon szoftver javítás Szolnokon?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Ferenc vagyok. Professzionális telefon szerviz vagyunk több mint 6 éves tapasztalattal. Szervizünk 2013 óta megállás nélkül foglalkozik Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi és egyéb gyártók által készített telefonok, tabletek, okosórák és akár számítógépek javításával is, kimagasló minőségben és piacvezető ár/érték aránnyal, Óbuda központi részén.

Munkáim:, samsung telefon üvegcsere, iphone 5s akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon adatmentés, telefon kamera javítás

  • Telefon szoftver javítás

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Személyesen vettem részt a javításon, kiváló szakember, egyértelmű, hogy a technika gondos. Ennek során megtisztította az összes csatlakozót, hangszórót, mikrofont stb.

Üdvözlöm! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 99%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 6 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, vezetékes telefon javítás

  • Telefon szoftver javítás

    6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsan és kiváló minőségben készült a telefonom. Ajánlott 👍🏻.

A megoldások embere vagyok. Van Budapesten telefon szerviz ahol nem kell napokat/heteket várni, hogy egy javítás elkészüljön, mint azt fentebb említettük, saját készletből dolgozunk, így a legtöbb szolgáltatásunk 1 órán belül el tud készülni. Azonnal raktáron vannak az alkatrészek, hogy a leggyorsabban készüljenek el a telefon javítások.

Szerviz szolgáltatásunk:, Telefon takarítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás

  • Telefon szoftver javítás

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, minőségi és jó ár. Ajánlom ezt a szakembert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon szoftver javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon szoftver javítás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a telefon szoftver javítás átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Szolnokon a telefon szoftver javítás szolgáltatáshoz már 16 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szolnokon?

Most 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON SZOFTVER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával kereshető meg: telefon szoftver javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy jó telefon szerelő a telefon szoftver javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő telefon szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A telefon szoftver javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas