Zenit fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt zenit fényképezőgép javítás árak — 3700-6900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Róbert

Róbert

Еrdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zenit fényképezőgép javítás Szolnokon?

3700 - 6900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Zenit fényképezőgép javítás

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Canon 70D fényképezőgépem zárját és akkumulátorait gyorsan és jó kivitelezéssel javították. Másnap egy másik két régi Canon tükörreflexes fényképezőgépet és egy Canon 50mm F1.4 objektívet hoztam be javításra, mivel a fókusz nem volt megfelelő, és a felszerelés most már újra működőképes. Az én tanácsom!

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

  • Zenit fényképezőgép javítás

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó munkás. A munkát körülbelül egy óra alatt elvégezte. Figyeltem, ahogy óvatosan szétszedi a fényképezőgépemet. Olyan filigrán módon csinálta, mintha keringőt táncolna. Nyilvánvalóan szereti a munkáját, és jól ismeri azt. Bárkinek ajánlom őt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő zenit fényképezőgép javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zenit fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a zenit fényképezőgép javítás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Szolnokon a toyota szerviz szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Szolnokon?

Jelenleg 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TOYOTA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: toyota szerviz vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a toyota szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas