Elérhető ingatlanközvetítő állás, feladat

Megfigyeles

Olyan embert keresek, aki kelloen intelligens es ovatos adott problemahoz. A baratom megcsalt, szeretnem tudni, hogy talalkozgat-e meg azzal a novel, vagy barki massal.

Egyszerűsített végelszámolás elkészítése

Tisztelt Szakember! Bt-m egyszerűsített végelszámolására keresek hozzáértő személyt. Kommunikálni telefonon és e-mailben tudok.

Adóbevallás 2 fo ügyfélkapu

Adó bevallás 2 fő ügyfélkapu

Párkapcsolati magánnyomozó

Hűtlenség bízonyítása.

Poligráfos vizsgálat

Szeretnék poligráfos vizsgálatot kérni saját magamra hogy a férjemnek be bizonyítsam nem csaltam meg

Grafológust keresek

Magán jellegű levél 1 oldal mi volt a célja a névtelen levélirónak a levél tartalmával?

Adóbevallás készítés

Jó napot kívánok érdeklődni szeretnék tudna e 2 főre elkészíteni adóbevallást köszönöm válaszát

Adóbevallás készítés

Adó bevallás készítése 2 főre Ügyfélkapu van mind kettőnknek

Együttműködési megállapodás

Kedves Könyvelők! Ez egy fordított hirdetés, mivel Nektek szeretnék felajánlani egy együttműködési lehetőséget, a "káposzta" elv alapján: Mi grafikai tervezéssel, weboldal készítéssel foglalkozunk, és induló vállalkozásoknak az alap design és marketing kialakításával. Ez utóbbi amerre mostanában a sors terelt minket, és szeretnénk ezt a vonalat erősíteni, mivel egy szebb jövő remény képét látjuk az induló vállalkozások segítésében. Az ajánlatunk lényege, hogy minden, a közreműködésetek által kapott megbízásunk teljes díjának egy előre megbeszélt százalékát adnánk az ajánlásaitokért cserébe. Szeretettel várjuk olyanok jelentkezését akik szívesen vesznek részt egy ilyen közreműködésben.

Könyvelőt keresek

Üdvözlöm, szeretnék ajánlatot kérni egy kft -re. 12 fős a cég velem együtt. Németországban dolgozunk kiküldetésben. Ki és bejelentések a lényegesek, A1-es igénylés minden emberre, valamint. Magyarországon nagyon kevés számla van éves szinten tehát ez 40 számlán alul van. Az árajánlatot szeretném fejenként is tudni, nem csak egybenézve a céget. Az éves zárást össze kell fésülni a kinti céggel. A kinti cég, mint leányvállalat működik külön adószámmal, és ezt minden évbe egybe hozzák nekem. Üdv Lévai Ferenc

Munkajogi tanácsadás

Munkajogi kérdéseben keresek gyakorló ügyvédet. A főnököm szóban azt jelezte egy szerinte elmaradt értesítés miatt, hogy teljesen megingott a bizalma és keressek másik munkahelyet magamnak. A munkáltató részéről eddig nem történt kapcsolatfelvétel ez ügyben,. viszont szeretnék felkészülni egy várható beszélgetésre.

Családfa kutatás

Szeretnem felkutatni a családfámat,mert dédszüleimig tudom biztosra, de annyit szeretnek tudni amennyit lehet.

Megbízás egy napra álláskeresőknek Szolnokon

Építési jogi tanácsadás

Egy nyaraló építéséhez kacsolódó kivitelezési szerződéssel kapcsolatos kérdésekben szeretnék jogi tanácsot kérni.

Backlink építés Magyar oldalakon

move2marbella.com oldalam legtöbb látogatója Magyarországról érkezik. Szeretném az oldalam DA-ját növelni Backlinkek-kel

A KFT-től megállapodást köt kiskereskedelmi láncokkal friss avokádó gyümölcs szállítására (Afrikából)

Fel kell hívni a kiskereskedelmi láncokat, szupermarketeket (felelős személyt találni), ki kell kötni a szállítási feltételeket, és meg kell állapodni a szállítási szerződés megkötéséről. Требуется обзвонить торговые сети, супермаркеты, (найти ответственное лицо), оговорить условия поставки, и договориться о заключении договора на поставку .

Ingatlanostól árajánlatot kérek

Érdeklődnék, hogy tudna-e ajánlatot adni egy ingatlanközvetítési megbízással kapcsolatban, amelynek tárgya egy Siófoki szórakozóhely értékesítése. Az teljes leírás az alábbi linken olvasható: • https://tropical-garden.club/befektetes (MAGYAR) • https://tropical-garden.club/investment (ANGOL) Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem jelezze. Kapcsolat: ********@*********.** B. Kornél - ÜVIG

Energetikai Tanusitvány Tápiógyörgye

Energetikai Tanúsitványt szeretnék ingatlan eladáshoz.Helyileg Tápiógyörgye

Logó tervezőt keresek

Cégünk társasházat épít és ezen projekthez logót szeretnénk csináltatni. A társasház neve Jász Park XIII by DBI lenne. Valamilyen egyszerű modern akár rövidítve megjelenítve a logóban JP vagy akár egy társasház skiccelt rajzát beleépíteni a logóba. Szinekben a fehér/szürkés-fehér illetve a corten dominálna hisz ez a társasház színe is.

Eladnám ingatlanom

Budapesten van egy zuglói 2 szobás lakásom, amit szeretnék eladni jó áron!

Értékbecslésre van szükségem

Értékbecslés, ingatlanközvetítés

Ingatlanostól árajánlatot kérek

https://ingatlan.com/********/ Kőbánya frekventált részén szeretnék eladni egy 1+1/2 szobás magasföldszinti lakást a Harmat közben. Erkély nincs.

Jelentkezz az állásokra

Kapj 15.500 – 20.900 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzéséért

Hogyan kapok megbízást?
  • Fedezd fel a közeli feladatokat, amelyek megfelelnek készségeidnek és érdeklődésednek
  • Ha megtaláltad a megfelelő feladatot, tégy ajánlatot és határozd meg az árat
  • Végezd el a feladatot, és keress pénzt

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér ingatlanközvetítő állás esetén Szolnokon?
Mennyi a munkadíj: ingatlanközvetítő állás? A legtöbb szakember ingatlanközvetítő állás esetén Szolnokon feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3000-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-38000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: ingatlanközvetítő állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi alapján válasszak feladatot?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06