16mm film digitalizálás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 fényképretusáló közül! Korrekt 16mm film digitalizálás árak — 2800-5300 Ft/tekercs. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 fényképretusáló most online

János H.

János H.

Kedvezményt adok

Genovéva S.

Genovéva S.

Tapasztalt vagyok

Viktória B.

Viktória B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a 16mm film digitalizálás Szolnokon?

2800 - 5300 Ft/tekercs

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • 16mm film digitalizálás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Sok-sok fotós honlapját végigböngésztem, mert a lehető legjobbat szerettem volna, hogy megörökítse a várandósságom - és végül Ágira esett a választásom. A képei, honlapja abszolút meggyőzött arról, hogy profi helyre megyek. Ezúton is köszönöm azt a sok bátorítást, kedves szót, mosolyt és türelmet, amit irányunkban is mutattál! Valóban, ahogy már előttem többen is írtátok, olyan vele találkozni, mintha egyáltalán nem is egy idegen lenne, hanem egy régi jó barát. A ruhák csodálatosak, kényelmesek és kismamaként öröm volt bennük fotózkodni. Kívánom, hogy rengeteg kismama eljuthasson hozzá és élje át azt, amit én és a fantasztikus képek örök emlékként megmaradhassanak a család számára. Örök hálám, Ági! :)

Zsolt
2 éve

 • 16mm film digitalizálás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves Hölgy! Gyerekbarát. Alle bevásárló központhoz közel van szerintem a legcélszerűbb ott parkolni. Nagyon kedvező áron dolgozott. Vannak kiegészítői is pl. 1 éves szülinaphoz. Célszerű ezt előre megbeszélni telefonon, mi nem tettük igy egy csomó mindent vittünk feleslegesen 🤣

Bernadett
2 éve

 • 16mm film digitalizálás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben!

Andrea
2 éve

 • 16mm film digitalizálás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Fotografie

Blanka
2 éve

 • 16mm film digitalizálás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Super

Béla
2 éve

 • 16mm film digitalizálás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Super, ďakujem.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló 16mm film digitalizálás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőszigetelés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a tetőszigetelés átlagos ára 4200 - 8000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szolnokon?

Most 32 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: tetőszigetelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas