Video digitalizálás: erre van szükséged Szolnokon és környékén?

Videó Digitalizálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videó digitalizáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 videó digitalizáló közül! Korrekt video digitalizálás árak: 1800-3300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 videó digitalizáló most online

Tünde K.

Tünde K.

Kedvezményt adok

Árpád C.

Árpád C.

Tapasztalt vagyok

Gyula D.

Gyula D.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a video digitalizálás Szolnokon?

1800 - 3300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb videó digitalizálók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videó digitalizálót!

 • Video digitalizálás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Sok-sok fotós honlapját végigböngésztem, mert a lehető legjobbat szerettem volna, hogy megörökítse a várandósságom - és végül Ágira esett a választásom. A képei, honlapja abszolút meggyőzött arról, hogy profi helyre megyek. Ezúton is köszönöm azt a sok bátorítást, kedves szót, mosolyt és türelmet, amit irányunkban is mutattál! Valóban, ahogy már előttem többen is írtátok, olyan vele találkozni, mintha egyáltalán nem is egy idegen lenne, hanem egy régi jó barát. A ruhák csodálatosak, kényelmesek és kismamaként öröm volt bennük fotózkodni. Kívánom, hogy rengeteg kismama eljuthasson hozzá és élje át azt, amit én és a fantasztikus képek örök emlékként megmaradhassanak a család számára. Örök hálám, Ági! :)

Zsolt
2 éve

 • Video digitalizálás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves Hölgy! Gyerekbarát. Alle bevásárló központhoz közel van szerintem a legcélszerűbb ott parkolni. Nagyon kedvező áron dolgozott. Vannak kiegészítői is pl. 1 éves szülinaphoz. Célszerű ezt előre megbeszélni telefonon, mi nem tettük igy egy csomó mindent vittünk feleslegesen 🤣

Bernadett
2 éve

 • Video digitalizálás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Beáta nem csupán fotós, hanem csodálatos Ember is, akinek az első pillanattól ki tudtam nyitni a lelkemet és ezt a fotókon is viszont láttam! Életemben először láttam magamat szépnek, mert az az EGYség tudott megnyilvánulni kifelé is, amit belül érzek önmagammal kapcsolatban, és ezért nagyon hálás vagyok neki! A mosolyával, őszinteségével, tisztaságával már a honlapján elvarázsolt és a hatást csak fokozta a fotózás hangulata! Szép emlék lett számomra a találkozás is vele! Ezt az élményt kívánom szeretettel mindenkinek, aki megkeresi Őt a jövőben!

Andrea
2 éve

 • Video digitalizálás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Fotografie

Blanka
2 éve

 • Video digitalizálás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Super

Béla
2 éve

 • Video digitalizálás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Super, ďakujem.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videó digitalizáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videó digitalizáló video digitalizálás közben Szolnokon