Ágyvég kárpitozás Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyvégkárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legkiválóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Szombathelyen 39 profi ágyvég kárpitozás szolgáltatás áll rendelkezésedre! Minőségi munkát és garantált elégedettséget nyújtanak! Válaszd a legjobbat! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot, és a Szombathely közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy segíthessenek. Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted véleményeiket és további információkat is kérhetsz. Válassz a legjobbak közül most!

5 ágyvégkárpitos most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Bertalan

Bertalan

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül az ágyvég kárpitozás Szombathelyen?

25400 - 47600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyvégkárpitosk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyvégkárpitost!

Ha szeretnéd elsajátítani a szakma rejtelmeit, gyakorlatban kipróbálni a kárpitozást! Jelentkezz a weboldaloon még ma! Személyes tanácsadás. A testreszabott design. Szolgáltatások: tanácsadás, kárpitozás, bútorjavítás.

 • Ágyvég kárpitozás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Kedves eladók

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Ágyvég kárpitozás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Tegnap nagyszerű munkát végeztek a srácok.Pontosak,viccesek, ügyesek,gyorsak.Csak ajánlani tudom őket!

Elemenként is rendelhető ülőgarnitúrák. Nagy szín és kárpitválaszték boltunkban!

 • Ágyvég kárpitozás

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors megoldások jó ötletekkel! Ár-érték arányban a legjobb, akit ismerek!

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy...

 • Ágyvég kárpitozás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságogat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén.

 • Ágyvég kárpitozás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlom őket. Késnek. A honlapjukon található árazást nem tartják be. Sunyi módon túlárazták a munkájukat. A kommunikációjuk és szervezésük is hagy kívánni valót: 4 asztal és néhány szék kiszállítására (max. kétemberes munka) jöttek 3-an, meglepve kérdezték a helyszínen, hogy csak ennyi?". Pontosan elmondtuk nekik telefonon, hogy mennyi a szállítandó bútor.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyvégkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágyvég kárpitozás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen az ágyvég kárpitozás átlagos díja 16000 - 30000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Szombathelyen az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 34 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ágyvég kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas