Teljes körű bútor kárpitozás Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Bútor kárpitozás Szombathelyen? Válassz 34 szakemberünk közül és ismerd meg, hogyan varázsoljuk újjá bútoraidat! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot, és pillanatok alatt felkeresnek a Szombathely környékén található szakembereink árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Válaszd ki a legjobbat a szakemberek profilja, értékelése és további információi alapján! Válaszd a legjobbat a Qjob-on!

5 bútorkárpitos most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bútor kárpitozás Szombathelyen?

2200 - 4200 Ft/tól

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkárpitosok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkárpitost!

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Bútor kárpitozás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Toer Less
3 éve

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás.

 • Bútor kárpitozás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Komolytalan. 4 oras keses, 3 beugro rakodo, masfel oraig vittek le egy kanapet lifttel. Az uj cimen meg mindent az utcan hagytak, amikor epp lomtalanitas volt. Gittegylet fonokostul. Senkinek nem ajanlom!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Bútor kárpitozás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és megbízható emberek, gyors és tiszta munkát végeznek.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Bútor kárpitozás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó volt együtt dolgozni, köszönöm az ötleteket, és a kivitelezést is.

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Bútor kárpitozás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos bútor kárpitozás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a bútor kárpitozás átlagos ára 1600 - 3000 Ft/tól. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: bútor kárpitozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a bútor kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: bútor kárpitozás?

A bútor kárpitozás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas