Bútor restaurálás Szombathelyen gyorsan és hatékonyan!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz minket, ha Bútor restaurálásra van szükséged Szombathelyen, 34 szakemberünkkel garantáltan tökéletes eredményt érünk el! Első alkalommal használod a Qjob-ot és nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert? Oszd meg velünk a feladatodat és a környéken elérhető szakembereink pillanatok alatt árajánlatokat küldenek, hogy minél hamarabb segíthessenek! Mielőtt döntesz, megnézheted a szakemberek profilját, olvashatsz a róluk szóló visszajelzéseket és további információt is kérhetsz! Válaszd a legjobbat a lista közül és kezdődhet a munka! Mindezt INGYENESEN! Válassz a Qjob-ról, hogy minőségi munkát kapj!

6 bútorrestaurátor most online

Levente

Levente

Érdekel.

Levente

Levente

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútor restaurálás Szombathelyen?

9100 - 17100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorrestaurátorok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. SZABÓ JÓZSEF vagyok, egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Bútor restaurálás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivalo minosegu butorok, rendkivul kedves és segitokesz a tulajdonos! Cska ajanlani tudom oket. Nagyon jók!!!

Ha szeretnéd elsajátítani a szakma rejtelmeit, gyakorlatban kipróbálni a kárpitozást! Jelentkezz a weboldaloon még ma! Személyes tanácsadás. A testreszabott design.

 • Bútor restaurálás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsak, precízek és nagyon szép konyhabútort készítettek :)

Szállitás Budapesten és 40 km körzetében oda-vissza 6.000 Ft. Az egész országban dolgozunk. Az egész ország területén vállalunk munkát kedvező szállitási dijakkal.1 év...

 • Bútor restaurálás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Használd ezt #magdibutor otthont alkotunk veled tervezünk.

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

 • Bútor restaurálás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom a céget, ha professzionális hozzáértőket keresel. Gyönyörűen dolgoznak minőségi anyagokból, és a felmérés is pontosan történik. Igényeknek megfelelően készítenek el mindent, emellett tanácsot is adnak, ha szükséges. Ha asztalos, akkor Bútor Pontok!

Bútor Javítás Budapest. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről

 • Bútor restaurálás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Sos bútorjavításra volt szükségem. Köszönöm a gyors intézkedést és a precíz munkát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor bútor restaurálás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor restaurálás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a bútor restaurálás átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Szombathelyen a bútor restaurálás szolgáltatáshoz már 33 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával bízható meg bátran: bútor restaurálás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorrestaurátor?

A jó bútorrestaurátor pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas