Teljes körű bútorkészítés Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legkiválóbbat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Bútorok Szombathelyen - készítünk egyedi darabokat magasan képzett 33 fős csapatunkkal. Minőségi bútorokra vágyik? Forduljon hozzánk! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát, és a Szombathelyen dolgozó szakembereink rögtön megtalálják a legjobb árajánlatokat, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN! Válassz minket a Qjob-on, és élvezd a minőségi szolgáltatásokat!

5 bútorkészítő most online

Mihaly

Mihaly

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútorkészítés Szombathelyen?

5200 - 9800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkészítők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkészítőt!

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Bútorkészítés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az eredmény nagyon szép, igényes munka! Bátran ajánlom mindenkinek!

Több, mint 100.000 kedvező árú bútor online. Érintésmentes bútor kézbesítés. Legjobb árgarancia- Talált olcsóbban? Ugyanezen az áron ingyenesen házhoz szállítjuk önnek.

 • Bútorkészítés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Bútorkészítés

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

4 éve szállítatok ezzel a céggel mindig pontosak és megbízhatóak voltak ahogy most is. Csak ajánlani tudom őket

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Bútorkészítés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal!

 • Bútorkészítés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Konyhabútor felújítást rendeltünk a Butorpontoktól. Ismerős ajánlása alapján választottuk őket. A munka a megbeszélt időben elkezdődött és befejeződött és a mebebeszélt áron készült el. Menetközben kértünk egy kis módosítást, amit szintén sikerült a megbeszéltek szerint a határidő módosítása nélkül elvégezniük. Külön plusz pont részünkről, hogy lehet azonnali utalással fizetni a helyszínen.

Dávid
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorkészítés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorkészítés: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a bútorkészítés átlagos díja 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Szombathelyen?

Most 29 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORKÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: bútorkészítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos a bútorkészítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: asztalos?

Ha egy megbízható asztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bútorkészítés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas