Szekrény készítés Szombathely területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne menj tovább, az ideális gardrób készítőt megtalálod a Qjob-on! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Mi vagyunk Szombathely legjobb szekrény készítői! Több mint 39 szakemberrel rendelkezünk, akik garantálják a minőséget és hatékonyságot. Rendeld meg most álmaid gardróbját! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kell elkezdeni, osszad meg velünk a felmerülő feladatot, és a Szombathely közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz! Mindez INGYEN! Válassz a legjobbak közül a Qjob-on, és rendeld meg álmaid gardróbját még ma!

5 szekrénykészítő most online

Istvan

Istvan

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a szekrény készítés Szombathelyen?

56600 - 106200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Szekrény készítés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Toer Less
2 éve

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás.

 • Szekrény készítés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Komolytalan. 4 oras keses, 3 beugro rakodo, masfel oraig vittek le egy kanapet lifttel. Az uj cimen meg mindent az utcan hagytak, amikor epp lomtalanitas volt. Gittegylet fonokostul. Senkinek nem ajanlom!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Szekrény készítés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és megbízható emberek, gyors és tiszta munkát végeznek.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Szekrény készítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó volt együtt dolgozni, köszönöm az ötleteket, és a kivitelezést is.

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Szekrény készítés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a szekrény készítés átlagos ára 42000 - 78800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Szombathelyen?

Jelenleg 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával kereshető meg: szekrény készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szekrény készítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: asztalos?

Ha a legjobb asztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A szekrény készítés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas