Antik bútor restaurálás Szombathelyen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antik bútorrestaurátor szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válaszd ki a legmegfelelőbb árajánlatot! Antik bútor restaurálása Szombathelyen - 36 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Adjuk vissza eredeti pompájukat a régi bútoroknak! Keress minket most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Oszd meg velünk a problémádat és a Szombathelyen található szakembereink segítenek neked minden árajánlattal, hogy a lehető leghamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információt kérhetsz! Minden ingyenes! Válaszd ki a legjobbat a listából!

5 antik bútorrestaurátor most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mihaly

Mihaly

A környéken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az antik bútor restaurálás Szombathelyen?

45500 - 85400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb antik bútorrestaurátorok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antik bútorrestaurátort!

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Antik bútor restaurálás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Toer Less
2 éve

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás.

 • Antik bútor restaurálás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Komolytalan. 4 oras keses, 3 beugro rakodo, masfel oraig vittek le egy kanapet lifttel. Az uj cimen meg mindent az utcan hagytak, amikor epp lomtalanitas volt. Gittegylet fonokostul. Senkinek nem ajanlom!

Teljesen tükrözi a Te stílusodat és mindennek megvan a maga helye - különleges funkciókkal. Egyedi tervezésű konyhák a Te igényeidre szabva. Valósítsd meg...

 • Antik bútor restaurálás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és megbízható emberek, gyors és tiszta munkát végeznek.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Antik bútor restaurálás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó volt együtt dolgozni, köszönöm az ötleteket, és a kivitelezést is.

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Antik bútor restaurálás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antik bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor antik bútor restaurálás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen az antik bútor restaurálás átlagára 39900 - 74900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Szombathelyen az antik bútor restaurálás szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Szombathelyen?

Jelenleg 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő munkával kereshető meg: antik bútor restaurálás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi antikbútor restaurátor?

Egy jó antikbútor restaurátor részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor antikbútor restaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas