Beépített wc tartály javítása Szombathely területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a Qjob 44 vízszerelője közül, akik biztosítják a korrekt árakat, 6 900-12 900 Ft/db-tól! Fedezd fel a legjobb szakembereket Szombathelyen és szerezd meg az árajánlatokat azonnal! Miután megosztod a feladatot, a szakembereink azonnal felkeresnek és összehasonlíthatod a profiljukat, visszajelzéseket és további információkat kérhetsz tőlük. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne várj tovább, válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatásainkat! Az árak a javítás bonyolultságától függnek.

7 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Dániel

Dániel

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

8500 - 15900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Szombathelyen!

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne...

  • Beépített wc tartály javítása

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Vízóra aknában történt csőrepedés miatt hívtam. Aznap, ahogy megbeszéltük, 2-3 órán belül kijött, az aknából kiszivattyúzta a vizet, és megoldotta a problémát. Korrekt ár. Korrekt munka. Ezúton is köszönök mindent!

Zoltán
2 éve

Tetszőleges színben és mérettel. Képnyomtatás üvegre, teljeskörű kivitelezéssel. 10 napon belül használhatod álmaid zuhanykabinját. Glassbell - Minden Ami Üveg.

  • Beépített wc tartály javítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek voltak és korrekt munkát végeztek. Ajánlom!

Péter
3 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén....

  • Beépített wc tartály javítása

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

hát igen Galambos mária ,csak a miértjét is le kellene írna leviakolorozoat akna félrecsúszott lemezlappal stb..üdv a duguláselhárító.

Zoltán
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért szivárog a beépített wc tartály, és hogyan lehet ezt kijavítani?

A beépített wc tartály szivárgásának oka lehet a tömítőgyűrű kopása vagy sérülése. A megoldás az, hogy ki kell cserélni a tömítőgyűrűt. A tömítőgyűrű ára általában 500-1000 forint között van. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki átvizsgálja a tartályt és elvégzi a szükséges javításokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos azonnal megjavítani a wc tartály csepegését?

Azonnali wc tartály csepegés javításra van szükség, mert ez nem csak a vízfogyasztást növeli, hanem hosszú távon súlyosabb problémákat is okozhat, mint például a vízkárosodás és a magasabb számlák. A wc tartály csepegés javítás ára általában 10 000-20 000 forint között van, azonban a pontos költség függ a probléma súlyosságától és a szakember árától. Ezért javasoljuk, hogy azonnal hívjon szakembert, ha észleli a wc tartály csepegését.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik beépített wc tartály melyik márkához ajánlott?

A Geberit Sigma 8 beépített wc tartály ajánlott a legtöbb márkához, ára általában 40 000-50 000 forint között mozog. Azonban fontos figyelembe venni a wc-tál méretét és a csatlakozási lehetőségeket a választás során. Ajánlott szakember segítségét kérni a beépítés során.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú wc tartály javításához kell szakember?

Az wc tartály javításához ajánlott szakember a Villeroy & Boch vagy a Geberit márkák szervizében keresni. Az árak általában 10 000-20 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú javításra van szükség. Fontos, hogy csak megbízható szakembert válasszunk, hogy elkerüljük a további problémákat.

Olvas