Folyosó burkolás Szombathelyen gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj folyosóburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Szombathely-i folyosó burkolás - Válassz 37 szakemből! Garantált minőség és kedvező árak. Kérj ingyenes árajánlatot még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 folyosóburkoló most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a folyosó burkolás Szombathelyen?

4000 - 7500 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb folyosóburkolóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező folyosóburkolót!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Folyosó burkolás

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, pontos kiszolgálás.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Folyosó burkolás

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szombat volt túl sokan voltunk.

Dávid
2 éve

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Folyosó burkolás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ha jó medencét akarsz akkor őket válszd!!

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Folyosó burkolás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi munkát végeztek.Pontos, korrekt, megbízható csapat! Az előre megbeszélt feltételekkel végezték el a munkát. Csak ajánlani tudom Őket!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Folyosó burkolás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával, munkákkal. Többször volt már alkalmunk együtt dolgozni és minden munkát a pontosság, alaposság, precízség jellemezett. Már a kivitelezés megkezdése előtt, a felmérés is átgondolt, részletes. A munkakezdés pontos, a munkafolyamat alatt minden kérésünk figyelembe lett véve. A kivitelezés során és a munka vegeztével is a terület nagyon rendben és tisztán volt tartva. Köszönjük az elkészült burkolatokat. Jó szívvel ajánljuk a csapatot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj folyosóburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló folyosó burkolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok