WC burkolás Szombathely területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj wc burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szombathelyben WC burkolás szolgáltatást kínálunk. Válasszon 35 szakképzett szakemberünk közül és élvezze a minőségi munkát. Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 wc burkoló most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Karoly

Karoly

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a wc burkolás Szombathelyen?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc burkolók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező wc burkolót!

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Útépítés. Mart aszfaltozás. Aszfaltozás. Térkövezés. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • WC burkolás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Figyelmes,kedves szakszerû kiszolgálás,széles választék☺

Beton és gipszbeton lépcsők burkolása parkettával. Legjobb ár- érték arányú lépcső burkolat.

 • WC burkolás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Prezic, profi, gyors munkavégzés. Köszönöm szépen a viacolorozást!

Beltéri és kültéri könnyűszerkezetes vasbeton lépcsők építését cégünk rövid határidővel. Kültéri és beltéri lécső tervezése és kivitelezése gyorsan, költséghatékonyan garanciákkal.

 • WC burkolás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pocsék munka, amire garanciát se vállalnak. Többször hívtuk, hogy javítsa ki, de semmi. Soha többet és senki másnak sem ajánlom.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • WC burkolás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagy szakértelemmel és profizmussal dolgozik. Bátran ajánlom mindenkinek, hisz nem csak országszerte, de külföldön is dicsérték a munkáit.

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • WC burkolás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletes kiszolgálás...szuper árak....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj wc burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló wc burkolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

WC burkolás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a wc burkolás átlagára 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Szombathelyen?

Jelenleg 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést WC BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: wc burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a wc burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: burkoló?

Ha profi burkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A wc burkolás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas