Fózolt laminált padló lerakása Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb parkettázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 34 parkettázó közül! Korrekt fózolt laminált padló lerakása árak — 2500-4700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 parkettázó most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Bertalan

Bertalan

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Mennyibe kerül a fózolt laminált padló lerakása Szombathelyen?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 16 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. HParketta csiszolás-lakkozás: 5300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9600 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6700 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2000 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7500 Ft /㎡

 • Fózolt laminált padló lerakása

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon hálás vagyok a gyors és pontos munkáért. Akkor jöttek, amikor ígérték, nagyon szépen megcsinálták a bojleremet, azóta is kitűnően működik. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Többféle kivitelezés is elérhető nálunk, tapasztalt szakemberekkel történő kivitelezés. Parkettázás többféle kivitelezéssel, svédpadló, mozaik parketta, csaphorgonyos parketta. Kőműves Munkák. Víz- Fűtésszerelés. Ingyenes ajánlatkérés. Gipszkartonozás. Burkolás. Feladatok amiket vállalok: fa padló; laminált padló küszöbnél; parketta konyhába. PARKETTA CSISZOLÁS, LAKKOZÁS

 • Fózolt laminált padló lerakása

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Bojlert cseréltek nálam.Nem tartozik az olcsóbb szerelők közé. A munkát elvégezték, de nincs jó üzenete annak, hogy az elvégzett munkákról nem hogy számlát, de még egy munkalapot sem hajlandók adni.

Pormentes, profi és gyors parkettázás - Gyors Ajánlatkészítés - Garancia és Minőségi Munka Fő profilunk: parafa padló; laminált padló szegélyléc rögzítő; laminált parketta lerakása régi parkettára. Ingyen szállítás és lerakás

 • Fózolt laminált padló lerakása

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Egy 150 literes, korosodó bojlert cseréltettem le velük egy meglehetősen kicsi fürdőszobában. Fogalmam sincs, hogy emelték le, hogy szinte semmit se kellett kipakolni a fürdőből, de megemelem a kalapom előttük. 1 óra alatt végzett a 3 fős brigád, semmi maszatolás, bénázás, ahogy azt kell. Fizetendő összeg előre letárgyalva, plusz pénzért felraktak még egy szelepet, ami opcionális volt, de én kértem. Mindenkinek ajánlom őket, jól dolgoznak.

Szép napot, több mind 15 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9400 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5600 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 3000 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2000 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7500 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6500 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1100 Ft /㎡

 • Fózolt laminált padló lerakása

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi, jó csapattal gyorsan cserélték a bojlert! Előre elmondtak mindent, hibátlan munkát vegeztek. Ajánlom mindenkinek.

Pormentes, profi és gyors parkettázás - Gyors Ajánlatkészítés - Garancia és Minőségi Munka. Minden fajta parketta rakása anyaggal munka dijjal együtt. Minden fajta parketta javitása. Fő profilunk: laminált padló; laminált padló küszöbnél; csepel parketta. Minőségi parketta csiszolás

 • Fózolt laminált padló lerakása

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

2021 július 16-a találkoztam a csapattal először. Csak jó véleményt tudok írni. Pontosak, megbízhatóak. Probléma megoldásuk felsőfokú. Segítőkészségük 100%. Mindenkinek Őket ajánlom. Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.

Szép napot, több mind 18 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2200 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1000 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6600 Ft /㎡

 • Fózolt laminált padló lerakása

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A gáz üzemű vízmelegítőnket cserélték le egy villany üzeműre. Nagyon precíz, gyors munkát végeztek. Korrekt ügyfélkiszolgálásban részesültem. Csak Őket fogom hívni ezek után. Jó szívvel tudom Őket ajánlani!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó fózolt laminált padló lerakása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fózolt laminált padló lerakása: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a fózolt laminált padló lerakása átlagos ára 24000 - 45000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok parkettázót Szombathelyen?

Most 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÓZOLT LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy parkettázó?

Egy parkettázó ezzel a munkával bízható meg: fózolt laminált padló lerakása vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi parkettázó segítségét?

Egy profi parkettázó a fózolt laminált padló lerakása mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha parkettázót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas