Laminált padló felszedése Szombathelyen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb parkettázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 35 parkettázó közül! Korrekt laminált padló felszedése árak — 1800-3500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 parkettázó most online

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laminált padló felszedése Szombathelyen?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 24 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. HParketta csiszolás-lakkozás: 6000 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1300 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11700 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6800 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2600 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2800 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7000 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, hozzáértő, segítőkész szakemberek, a megbeszélt időpontot tartották, ritka manapság az ilyesmi, csak ajánlani tudom Őket!

Szép napot, több mind 21 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2200 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2400 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6300 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6700 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11200 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6900 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, profi munka, barátságos. Egyeztetés után másnap már kaptam is időpontot, ráadásul előbbre is kerültem amelyről tájékoztattak. Részletes tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Tanultam is a bojlerek működéséről, életéről. :) Nagyon köszönöm! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!

Minden fajta parketta rakása anyaggal munka dijjal együtt. Minden fajta parketta javitása. Hagyományos parketta át rakasa ragasztóba rakva csiszolva lakkozva munka díjjal együtt. Garancia Minden Munkára. Gyors Ajánlatküldés. Minőségi Munka. Parketta lerakás. Szolgáltatásaink: linóleum padló; kőmintás vinyl padló; laminált parketta alátét szigetelés. Garanciával

 • Laminált padló felszedése

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedettek vagyunk! Rövid telefonos egyeztetés után még aznap ki is cseréltük az öreg szivárgó bojlerünket. Profi, felkészült és elsősorban barátságos szakemberek. Nem volt extra/rejtett költség, minden a megegyezett tervek alapján történt. Remélem, hogy minél több ilyen ember kerül színre más szakmákban is. Csak ajánlani tudom őket.

Szép napot, több mind 16 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5700 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2500 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2300 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1500 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó tapasztalatom volt Nyári Tiborékkal. Hamar el tudtam érni őket, rugalmasak voltak az szerelés időpontjának kiválasztásánál, korrekt tájékoztatást adtak az árakról, (nem volt semmi plusz meglepetés), és szép munkát végeztek. Csak ajánlani tudom őket.

25 éves tapasztalat parkettázásban. Minőségi munka, garancia. Kérjen ajánlatot! Igényes parkettázási munkák, parkettalerakás, csiszolás, lakkozás. Értékesítés, kivitelezés. Elégedettségi garancia. Termék értékesítés. Igényesség, megbízhatóság. Főbb szolgáltatásaink: padló csempe; öntapadós pvc padló; parketta felújítás. Nézd Meg Jelenlegi Árainkat

 • Laminált padló felszedése

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Már másnap kaptam időpontot a nem működő villanybojleremhez.Pontosan érkeztek és gyorsan,tisztán dolgoztak.Teljeskörűen felújították a bojlerem.Kedvesen hasznos tanácsokkal láttak el a bojler használatával kapcsolatban.A megbeszélt árat fizettem.Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.Ezután is őket fogom hívni a bojler karbantartásához.Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Szép napot, több mind 11 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 5800 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6100 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 10900 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5900 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2200 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Víz-gáz és fűtésszerelés, tervezéssel és átadással volt elvégezve. Amit tapasztaltam. készséges tájékoztatás, javaslat, vélemény a feltett kérdéseimre. A megbeszélt időben munkakezdés, a munka végén illetve közben is a munkaterület rendbetétele. megbízható minőségi munka. Ilyen kivitelezőt kívánok mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó laminált padló felszedése közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laminált padló felszedése: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a laminált padló felszedése átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek parkettázót Szombathelyen?

Jelenleg 27 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAMINÁLT PADLÓ FELSZEDÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk parkettázót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált parkettázót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: laminált padló felszedése.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi parkettázó?

Egy jó parkettázó részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: parkettázó?

Ha profi parkettázó segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A laminált padló felszedése és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas