Füvesítés Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Kertészmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 kertész közül! Korrekt füvesítés árak: 700-1400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kertész most online

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a füvesítés Szombathelyen?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertészek Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertészt!

Grillsütők széles választékával és kihagyhatatlan ajánlatokkal várjuk a Foxigy.hu-n. A mi termékeinkel igazán otthon érezheti magát. Nálunk mindent megtalál. Alacsony árak.

 • Füvesítés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Okés

Fakivágás közel 30 éves tapasztalattal. Megbízható cég teljes felelősségvállalással. Ingyenes árajánlat akár még ma, akár online is. Hulladékelszállítással, tuskómarással.

 • Füvesítés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ok

Tervek alapján, vagy a teljes térkövezés megtervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kikalkuláljuk a térkő és egyéb anyagok szükségletét és a beszerzésében is tudunk segíteni. Korrekt díjazással. Térburkolat lerakás. Parkok térkövezése. Kerti utak térkövezése.

 • Füvesítés

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kitünő szakértelem, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Fa műszeres és egyéb vizsgálata, favágás, fametszés, teljeskörű ügyintézéssel együtt. Favizsgálat, favágás, fametszés egy kézben a teljes ügyintézéssel együtt.

 • Füvesítés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

5 csillag, itt szolgáltatás is jár a pénzért. A gyep 3 hét után gyönyörű és sűrű. Rengeteg tanács is jár a vetés mellé, mindenképp ajánlott! Köszönjük!

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig. Földmunka. Tereprendezés, alap ásás. Profi CAT Géppark. Rövid határidő.

 • Füvesítés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, megbízható cég, akik nagy szakértelemmel allnak rendelkezésre barmilyen kerttel kapcsolatos kérdésben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertész füvesítés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok