Teljes körű kád újrafestése Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Fessük újra fürdőkádjainkat és élvezzük újra a tiszta és modern megjelenést! Válasszuk szolgáltatásunkat és bízzuk szakemberünkre a kád újrafestését Szombathelyen. Garantáljuk, hogy áraink versenyképesek és a minőség magas szintű. Az árak intervallumai 25.000 Ft-tól 40.000 Ft-ig terjednek, amelyek függenek a kád méretétől és állapotától. Ne várjunk tovább, kérjük szolgáltatásunkat és élvezzük az új kád megjelenést!

6 kádfestő vagy kádújító most online

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Ákos

Ákos

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

12800 - 24000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Szombathelyen!

Klasszikus vonalvezetés és asszimetrikus dizájn. Rengeteg modell a zuhanyzás kényelméért. Modern dizájn és a zuhanyzás legkomfortosabb foka. Élvezze a pihenést a fürdőjében. Haladó technológiák. Kiváló kényelem. Szilárd és környezetbarát.

  • Kád újrafestése

    5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyula azonnal felvette a telefont es meg aznap eljott megnezni a zuhany csaptelep problemat - pedig nem dugulas gondunk volt - es meg is javitott mindent pillanatok alatt. Hivtam par masik szamot de senki nem volt elerheto vagy nem volt ideje munkat vallalni, de Gyula azonnal eljott es ez oriasi segitseg volt. Nagyon meg voltunk elegedve!

Balázs
2 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne...

  • Kád újrafestése

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Vízóra aknában történt csőrepedés miatt hívtam. Aznap, ahogy megbeszéltük, 2-3 órán belül kijött, az aknából kiszivattyúzta a vizet, és megoldotta a problémát. Korrekt ár. Korrekt munka. Ezúton is köszönök mindent!

Zoltán
2 éve

Gázkészülék csere, javítás, akár 1 napon belül, költséghatékonyan! Díjmenetes helyszíni felmérés és kiszállás! Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól. Gyorsaság,...

  • Kád újrafestése

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

András
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a kádban lévő rozsdafoltokat a festés előtt?

A rozsdafoltok eltávolítására a kádból szükséges először a felületet alaposan megtisztítani rozsdagátló tisztítószerrel, például a Cillit Bang Power Cleanert használva. Ezután javasoljuk a németországi Rust-Oleum Hard Hat rozsdagátló alapozással történő bevonást, amely véd a rozsdásodástól és előkészíti a felületet a festésre. Az árak függnek a bolt helyétől és az adagolási mennyiségtől, de általában a Cillit Bang Power Cleaner ára körülbelül 2 000-3 000 Ft, míg a Rust-Oleum alapozás ára körülbelül 4 000-5 000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a professzionális kád festési szolgáltatásoknak?

A professzionális kád festési szolgáltatások előnyei között szerepel a tartósság és a minőség megőrzése, az egyedi szín- és stílusválaszték lehetősége, valamint az idő- és költségmegtakarítás. Egy jó minőségű kád festése általában 30 000-50 000 Ft-ba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen hatással van a kád festése a fürdőszoba hőmérsékletére?

A kád festése általában nem befolyásolja jelentősen a fürdőszoba hőmérsékletét. Azonban, ha a festék magas hőmérsékletű víztől vagy gőztől károsodik, akkor ez hosszú távon jelenthet problémát. Érdemes olyan festéket választani, amely ellenáll az ilyen hatásoknak, és árban sem jelent magasabb költséget, mint a hagyományos festékek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a kád színelváltozását?

A kád színelváltozását lehet eltávolítani a Zalakerámia Kft. által kínált Cleanergy termékkel, valamint a HUNIC piacon népszerű Porcelaine termékekkel is. Mindkét termék hatékony és ár-érték arányban is megfelelő választás lehet.

Olvas