Kútfúrás Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kútásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kútásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 kútásó közül! Korrekt kútfúrás árak: 8300-15600 Ft/m. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 kútásó most online

László

László

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

Imre

Imre

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kútfúrás Szombathelyen?

8300 - 15600 Ft/m

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kútásók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kútásót!

Gyors, szakértői vizsgálat, tanácsadás, kivitelezés egész Mo területén, korrekt árakon. Favizsgálat, faápolás és favágás minősített szakértőtől az egész országban.

 • Kútfúrás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Bár nem volt amiért mentem, de udvariasak és segítőkészek voltak.

Peter M
2 éve

Építsen biztos talajra! Gépi földmunka és tereprendezés. Hatékony munkavégzés gépi erővel.

 • Kútfúrás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

telephelyek, udvarok, járdák, parkolók, gépkocsi bejárók készítése, javítása. meleg aszfaltozási munkálatok kivitelezése országosan referenciával, garanciával. Aszfaltozás.

 • Kútfúrás

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szép virágok, hozzáértő és nagyon kedves eladók

Nyaralj otthon is jövő nyáron! Egészség, vidámság, családi együttlét szuper medencéinkkel

 • Kútfúrás

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbizható, jó. Tudom ajánlani

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte, a terep adottságaitól függetlenül. Zöldhulladék kezelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Ingyenes felmérés.

 • Kútfúrás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Felkészületlen eladók, rossz kommunikáció a vezető és alkalmazottai között. Kétszer próbáltam vásárolni náluk: első alkalommal a szalagot csak a tulajdonos tudta volna megírni mert senki nem értett hozzá az eladók közül, 20 perc várakozás után feladtuk. Még egy próbát téve rendeltem meg egy koszorút és egy csokrot, amit az utolsó előtti napon felhívva próbáltak meg egyzetetni velem mi is volt az, mert nem tudta a csokrot készítő kiolvasni az írást...ezután más koncepciót mond az eladó a megbeszélt összegre és mást a tulajdonos aki a megrendelést felvette. Átvételnél a szalag hiányzott, az átadó hölgy azt sem tudta hol van...ez minden csak nem szolgáltatás. Harmadik próbát már semmiképp nem teszek.

Tibor S
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kútásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kútásó kútfúrás közben Szombathelyen

Népszerű szolgáltatások Szombathelyen