Okos ház tervezés Szombathelyen tapasztalt szakemberekkel!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 47 építészmérnök közül, 8200-15300 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a okos ház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

erdekel.

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az okos ház tervezés Szombathelyen?

8200 - 15300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

3d látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.600 Ft / m2 áron

 • Okos ház tervezés

  11900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Szobafestés, Tapétázás, Parkettázás, Gipszkartonszerelés egyhelyen. Gyors, precíz munkavégzés, korrekt ár! Precíz munkavégzés. Ingyenes ajánlat készítés. Szolgáltatások: Szobafestés, Gipszkarton szerelés, Laminált parketta lerakás, Kissebb bontási munkák, belsőépítészet.

 • Okos ház tervezés

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Így elsőre pontosak , korrektek

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Okos ház tervezés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon igényes, profi, megbízható! Az ország legjobb Mercedes szervíze!

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Okos ház tervezés

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta az egyik kedvenc boltunk Aszódon kedves türelmes kiszolgálás . Rengeteg termék ( mi tapétát vettünk)

Imre T.
Imre T. 9707 Szombathely Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Okos ház tervezés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű munkavégzés és tanácsadás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök okos ház tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Okos ház tervezés: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen az okos ház tervezés átlagos díja 7000 - 13200 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Szombathelyen?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OKOS HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt hívnod ha a következőre van szükséged: okos ház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök az okos ház tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas