Ház átalakítás tervezés Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 44 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 2800-5300 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 építészmérnök most online

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Szombathelyen?

2800 - 5300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Ház átalakítás tervezés

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon igényes, profi, megbízható! Az ország legjobb Mercedes szervíze!

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Ház átalakítás tervezés

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta az egyik kedvenc boltunk Aszódon kedves türelmes kiszolgálás . Rengeteg termék ( mi tapétát vettünk)

Imre T.
Imre T. 9707 Szombathely Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Ház átalakítás tervezés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű munkavégzés és tanácsadás.

3d látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.600 Ft / m2 áron

 • Ház átalakítás tervezés

  11900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Szobafestés, Tapétázás, Parkettázás, Gipszkartonszerelés egyhelyen. Gyors, precíz munkavégzés, korrekt ár! Precíz munkavégzés. Ingyenes ajánlat készítés. Szolgáltatások: Szobafestés, Gipszkarton szerelés, Laminált parketta lerakás, Kissebb bontási munkák, belsőépítészet.

 • Ház átalakítás tervezés

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Így elsőre pontosak , korrektek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a ház átalakítás tervezés átlagára 3200 - 6000 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 26 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned ha erre van szükséged: ház átalakítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a ház átalakítás tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ház átalakítás tervezés?

A ház átalakítás tervezés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas