Teljes körű vályogház tervezés Szombathelyen. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 építészmérnök közül, 5100-9600 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a vályogház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 építészmérnök most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a vályogház tervezés Szombathelyen?

5100 - 9600 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Ajánlatkérés. Tervezés. Minőségi kivitelezés. Gyártás.

 • Vályogház tervezés

  11900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, a szó jó értelmében régi módú vállalkozás.

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Vályogház tervezés

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Csak szuperlativuszikban tudok nyilatkozni. Bojler csere volt. Telefonon elsőre nem sikerült elérnem az Urakat, az e-mailes megkeresésemre gyorsan reagáltak. De időközben én kerestem mást, azonban a megbeszélt napon délelőtt változott a program, így gyorsan kellett keresnem másik szerelőt. Újra felhívtam Nyári urat és egyeztettünk időpontot, sajnálatomra nem az napra. Kb 20 perccel később visszahívott, hogy lemondtak egy időpontot, 1 óra múlva érkeznek. Két kollégája kicsit késett, de a megbeszélt időpontban hívtak, hogy megcsúsztak a másik helyen, ezért később érnek hozzám. Le a kalappal az Urak előtt, kedvesek, mosolygósak, gyorsak és szakszerűek. Az új bojlert is ők hozták, a számlát elektronikusan azonnal megküldték. Profi az egész cég. Köszönöm a munkájukat és hálás szívvel ajánlom őket.

Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Épületgépész Tervező - Számunkra a kiváló minőség a legfontosabb. Kivitelezés. Tervezés.

 • Vályogház tervezés

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A mai nap vettük át egy céges autóként használt Ford Mondeot ami váltójavításon esett át. Előzmény hogy a váltót már más szerelő már próbálta javítani , nem sok sikerrel . Mivel az autót már szerettük volna használni de a váltót nem sikerült megjavítat ni. Úgy határozott a cégvezetés hogy keresünk egy specialistát és igy taltáltuk meg őket a váltóprofesszorokat. Az autót tréleren ,a váltót kosárba a csomagtartóban elhelyezve hoztuk el. Kb 3 hét eltelt és a sírból feltámasztva ,újból használható lett a mondeónk. Váltóhibával sajnos ez a kocsi szinte értéktelen ,már már néhányan le is mondtak róla. Ezért minden elismerésem mindenkinek aki részt vett ezen a javításon . Kiváló minőségű profi munka ,több mint gyári szintü javítás történt ,magasan képzett szakemberek segítségével. Nagyon profik ebben amit csinálnak. Korrekt, udvarias embereket ismertem meg bennük. Köszönöm szépen hogy rendbehozták azt, amit sajnos más nem tudott .

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Vályogház tervezés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Igazán szimpatikus csapat! :-) Olajozottan működött minden, minden letakarva, bútorok lefóliázva, ablakok kiragasztva.👌 Csaba segített mindenben, anyagok, színek kiválasztása stb. Ár-érték arányban is nagyon megérte. Örülök, hogy rájuk találtunk és csak ajánlani tudom.

Magánházak, irodák, kereskedelmi egységek és mindennemű belső-külső tér belsőépítészeti, dekorációs tervezési munkálatait vállalom rövid határidővel, megbízható, rugalmas, lendületes csapatommal.

 • Vályogház tervezés

  9300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

15perc alatt felnin volt a 4 gumi amit kértem! Szakértelem, gyorsaság pontosság, kiszámíthatóság. Köszönöm. Nekem 5x

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök vályogház tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tervezés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a vályogház tervezés átlagára 4500 - 8400 Ft/m3. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal bízható meg bátran: vályogház tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy megbízható építészmérnök a vályogház tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas