Parketta javítás Szombathely szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb parkettázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 parkettázó közül, 2400-4500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a parketta javítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 parkettázó most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Lajos

Lajos

erdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a parketta javítás Szombathelyen?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Pormentes, profi és gyors parkettázás - Gyors Ajánlatkészítés - Garancia és Minőségi Munka Fő profilunk: parafa padló; laminált padló szegélyléc rögzítő; laminált parketta lerakása régi parkettára. Ingyen szállítás és lerakás

 • Parketta javítás

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Egy 150 literes, korosodó bojlert cseréltettem le velük egy meglehetősen kicsi fürdőszobában. Fogalmam sincs, hogy emelték le, hogy szinte semmit se kellett kipakolni a fürdőből, de megemelem a kalapom előttük. 1 óra alatt végzett a 3 fős brigád, semmi maszatolás, bénázás, ahogy azt kell. Fizetendő összeg előre letárgyalva, plusz pénzért felraktak még egy szelepet, ami opcionális volt, de én kértem. Mindenkinek ajánlom őket, jól dolgoznak.

Szép napot, több mind 15 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9400 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5600 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 3000 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2000 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7500 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6500 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1100 Ft /㎡

 • Parketta javítás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi, jó csapattal gyorsan cserélték a bojlert! Előre elmondtak mindent, hibátlan munkát vegeztek. Ajánlom mindenkinek.

Pormentes, profi és gyors parkettázás - Gyors Ajánlatkészítés - Garancia és Minőségi Munka. Minden fajta parketta rakása anyaggal munka dijjal együtt. Minden fajta parketta javitása. Fő profilunk: laminált padló; laminált padló küszöbnél; csepel parketta. Minőségi parketta csiszolás

 • Parketta javítás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

2021 július 16-a találkoztam a csapattal először. Csak jó véleményt tudok írni. Pontosak, megbízhatóak. Probléma megoldásuk felsőfokú. Segítőkészségük 100%. Mindenkinek Őket ajánlom. Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.

Szép napot, több mind 18 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2200 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1000 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6600 Ft /㎡

 • Parketta javítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A gáz üzemű vízmelegítőnket cserélték le egy villany üzeműre. Nagyon precíz, gyors munkát végeztek. Korrekt ügyfélkiszolgálásban részesültem. Csak Őket fogom hívni ezek után. Jó szívvel tudom Őket ajánlani!

Szép napot, több mind 16 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. HParketta csiszolás-lakkozás: 5300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 9600 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6700 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2000 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7500 Ft /㎡

 • Parketta javítás

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon hálás vagyok a gyors és pontos munkáért. Akkor jöttek, amikor ígérték, nagyon szépen megcsinálták a bojleremet, azóta is kitűnően működik. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek!

Többféle kivitelezés is elérhető nálunk, tapasztalt szakemberekkel történő kivitelezés. Parkettázás többféle kivitelezéssel, svédpadló, mozaik parketta, csaphorgonyos parketta. Kőműves Munkák. Víz- Fűtésszerelés. Ingyenes ajánlatkérés. Gipszkartonozás. Burkolás. Feladatok amiket vállalok: fa padló; laminált padló küszöbnél; parketta konyhába. PARKETTA CSISZOLÁS, LAKKOZÁS

 • Parketta javítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Bojlert cseréltek nálam.Nem tartozik az olcsóbb szerelők közé. A munkát elvégezték, de nincs jó üzenete annak, hogy az elvégzett munkákról nem hogy számlát, de még egy munkalapot sem hajlandók adni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó parketta javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Parketta javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a parketta javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Parkettázók - mi alapján válasszunk Szombathelyen?

Szombathelyen a parketta javítás szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek parkettázót Szombathelyen?

Most 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PARKETTA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy parkettázó?

Egy parkettázó a következő feladattal bízható meg bátran: parketta javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a parkettázó?

Egy jó parkettázó részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor parkettázót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas