Szalagparketta lerakása Szombathelyen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb parkettázókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 38 parkettázó közül! Korrekt szalagparketta lerakása árak — 3000-5700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 parkettázó most online

József

József

erdekel.

Lajos

Lajos

Sok tapasztalatom van

Lajos

Lajos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szalagparketta lerakása Szombathelyen?

3000 - 5700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 24 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. HParketta csiszolás-lakkozás: 6000 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1300 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11700 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6800 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2600 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2800 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7000 Ft /㎡

 • Szalagparketta lerakása

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, hozzáértő, segítőkész szakemberek, a megbeszélt időpontot tartották, ritka manapság az ilyesmi, csak ajánlani tudom Őket!

Szép napot, több mind 21 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2200 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2400 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 6300 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6700 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11200 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6900 Ft /㎡

 • Szalagparketta lerakása

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, profi munka, barátságos. Egyeztetés után másnap már kaptam is időpontot, ráadásul előbbre is kerültem amelyről tájékoztattak. Részletes tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Tanultam is a bojlerek működéséről, életéről. :) Nagyon köszönöm! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!

Minden fajta parketta rakása anyaggal munka dijjal együtt. Minden fajta parketta javitása. Hagyományos parketta át rakasa ragasztóba rakva csiszolva lakkozva munka díjjal együtt. Garancia Minden Munkára. Gyors Ajánlatküldés. Minőségi Munka. Parketta lerakás. Szolgáltatásaink: linóleum padló; kőmintás vinyl padló; laminált parketta alátét szigetelés. Garanciával

 • Szalagparketta lerakása

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedettek vagyunk! Rövid telefonos egyeztetés után még aznap ki is cseréltük az öreg szivárgó bojlerünket. Profi, felkészült és elsősorban barátságos szakemberek. Nem volt extra/rejtett költség, minden a megegyezett tervek alapján történt. Remélem, hogy minél több ilyen ember kerül színre más szakmákban is. Csak ajánlani tudom őket.

Szép napot, több mind 16 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5700 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2500 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2300 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6300 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1500 Ft /㎡

 • Szalagparketta lerakása

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó tapasztalatom volt Nyári Tiborékkal. Hamar el tudtam érni őket, rugalmasak voltak az szerelés időpontjának kiválasztásánál, korrekt tájékoztatást adtak az árakról, (nem volt semmi plusz meglepetés), és szép munkát végeztek. Csak ajánlani tudom őket.

25 éves tapasztalat parkettázásban. Minőségi munka, garancia. Kérjen ajánlatot! Igényes parkettázási munkák, parkettalerakás, csiszolás, lakkozás. Értékesítés, kivitelezés. Elégedettségi garancia. Termék értékesítés. Igényesség, megbízhatóság. Főbb szolgáltatásaink: padló csempe; öntapadós pvc padló; parketta felújítás. Nézd Meg Jelenlegi Árainkat

 • Szalagparketta lerakása

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Már másnap kaptam időpontot a nem működő villanybojleremhez.Pontosan érkeztek és gyorsan,tisztán dolgoztak.Teljeskörűen felújították a bojlerem.Kedvesen hasznos tanácsokkal láttak el a bojler használatával kapcsolatban.A megbeszélt árat fizettem.Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.Ezután is őket fogom hívni a bojler karbantartásához.Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Szép napot, több mind 11 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 5800 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6100 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1400 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 10900 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5900 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2200 Ft /㎡

 • Szalagparketta lerakása

  2000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Víz-gáz és fűtésszerelés, tervezéssel és átadással volt elvégezve. Amit tapasztaltam. készséges tájékoztatás, javaslat, vélemény a feltett kérdéseimre. A megbeszélt időben munkakezdés, a munka végén illetve közben is a munkaterület rendbetétele. megbízható minőségi munka. Ilyen kivitelezőt kívánok mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó szalagparketta lerakása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szalagparketta lerakása: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a szalagparketta lerakása átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok parkettázót Szombathelyen?

Most 30 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZALAGPARKETTA LERAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok parkettázót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált parkettázót keresned ha a következőre van szükséged: szalagparketta lerakása.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi parkettázó segítségét?

Egy profi parkettázó a szalagparketta lerakása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: szalagparketta lerakása?

A szalagparketta lerakása és összes részfeladata ide tartozhat. Egy parkettázót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas