Télikert tervezés Szombathelyen a te elképzeléseid szerint!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 46 kertépítő közül, 4600-8700 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szombathelyen bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 kertépítő most online

Bela

Bela

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a télikert tervezés Szombathelyen?

4600 - 8700 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Télikert tervezés

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kicserélne az autón mindent, hogy rendes pénzt ott haggyál!!! Pl kézifékpofa újszerü volt akkor minek!!! Óradíjak drágábbak mint a szakszervízben!!!!!

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Télikert tervezés

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Csak szuperlativuszikban tudok nyilatkozni. Bojler csere volt. Telefonon elsőre nem sikerült elérnem az Urakat, az e-mailes megkeresésemre gyorsan reagáltak. De időközben én kerestem mást, azonban a megbeszélt napon délelőtt változott a program, így gyorsan kellett keresnem másik szerelőt. Újra felhívtam Nyári urat és egyeztettünk időpontot, sajnálatomra nem az napra. Kb 20 perccel később visszahívott, hogy lemondtak egy időpontot, 1 óra múlva érkeznek. Két kollégája kicsit késett, de a megbeszélt időpontban hívtak, hogy megcsúsztak a másik helyen, ezért később érnek hozzám. Le a kalappal az Urak előtt, kedvesek, mosolygósak, gyorsak és szakszerűek. Az új bojlert is ők hozták, a számlát elektronikusan azonnal megküldték. Profi az egész cég. Köszönöm a munkájukat és hálás szívvel ajánlom őket.

3d látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.600 Ft / m2 áron

 • Télikert tervezés

  11900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Épületgépész Tervező - Számunkra a kiváló minőség a legfontosabb. Kivitelezés. Tervezés.

 • Télikert tervezés

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A mai nap vettük át egy céges autóként használt Ford Mondeot ami váltójavításon esett át. Előzmény hogy a váltót már más szerelő már próbálta javítani , nem sok sikerrel . Mivel az autót már szerettük volna használni de a váltót nem sikerült megjavítat ni. Úgy határozott a cégvezetés hogy keresünk egy specialistát és igy taltáltuk meg őket a váltóprofesszorokat. Az autót tréleren ,a váltót kosárba a csomagtartóban elhelyezve hoztuk el. Kb 3 hét eltelt és a sírból feltámasztva ,újból használható lett a mondeónk. Váltóhibával sajnos ez a kocsi szinte értéktelen ,már már néhányan le is mondtak róla. Ezért minden elismerésem mindenkinek aki részt vett ezen a javításon . Kiváló minőségű profi munka ,több mint gyári szintü javítás történt ,magasan képzett szakemberek segítségével. Nagyon profik ebben amit csinálnak. Korrekt, udvarias embereket ismertem meg bennük. Köszönöm szépen hogy rendbehozták azt, amit sajnos más nem tudott .

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Burkolásspecialista. Design.

 • Télikert tervezés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Igazán szimpatikus csapat! :-) Olajozottan működött minden, minden letakarva, bútorok lefóliázva, ablakok kiragasztva.👌 Csaba segített mindenben, anyagok, színek kiválasztása stb. Ár-érték arányban is nagyon megérte. Örülök, hogy rájuk találtunk és csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok