Zománc tisztítása Szombathely szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg zománc felületeit a legjobb szolgáltatással Szombathelyen! Tekintse át szakembereink listáját, válassza ki az Önnek megfelelőt, és élvezze a ragyogó tisztaságot! A mi szolgáltatásunk az egyetlen, amelyik teljesen eltávolítja a makacs foltokat és megújítja a zománcot. Az árak függnek a felület nagyságától és az elvégzendő munka bonyolultságától. Az árak tartománya 10 000 Ft-tól 50 000 Ft-ig terjedhet. Ne késlekedjen, hívjon most, és élvezze az új szintű tisztaságot!

6 szakember, aki végzi a zománc tisztítását most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

1500 - 2900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc tisztítását Szombathelyen!

Megbízható termékek egyenesen a gyártótól. 27 év tapasztalat. 100% magyar tulajdonú, piacvezető cég. Képzett szerelőgárda. Országos szervizhálózat. Óriási raktárkészlet. Szolgáltatások: Házhozszállítás, Beüzemelés, Profi alkatrészellátás.

  • Zománc tisztítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Hétről-hétre azt mondja, hogy majd jövő héten ráér.

László
2 éve

Amennyiben a cégünk által javasolt kazán kerül felszerelésre 9 hónap garanciát vállalunk. Akciós kazáncsere. Ne döntsön nélkülünk, a legkedvezőbb árat tőlünk kapja. Gyors munka. Árgarancia. Precíz munkavégzés. Megbízhatóság. Minőség. Városrészek: Budapest, Fót.

  • Zománc tisztítása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors,precíz,szakszerű,hozzáértő munka!Mindenkinek ajánlom!

Mihály
3 éve

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Zománc tisztítása

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj zománc tisztító szakembert PERCEKEN belül! Kérj INGYEN és kötelezettségmentes árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc tisztítását, zománc tisztítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a zománc tisztító kefét?

A zománc tisztító kefét ajánlott cserélni 3-4 hónaponként, vagy amikor a sörték már elkezdtek elhasználódni és nem hatékonyan tisztítják a felületet. Az árak változóak lehetnek a márkától és a minőségtől függően, általában 1000-3000 forint közötti áron lehet beszerezni egy jó minőségű zománc tisztító kefét.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet eltávolítani a vízkövet a zománc felületéről?

A legjobb módja a vízkő eltávolításának a zománc felületéről az, ha használunk egy erős savas tisztítószert, mint például a Cillit Bang Power Gel. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a lerakódásokat a felületről, és átlagosan 1500 forintba kerül. Azonban fontos, hogy a terméket csak a gyártói utasításoknak megfelelően használjuk, és mindig alaposan öblítsük le a felületet tisztítás után.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a védőkesztyű viselése a zománc tisztításakor?

A védőkesztyű viselése fontos a zománc tisztításakor, mivel a zománc tisztítószerek erős vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek káros hatással lehetnek a bőrre és az egészségre. Ajánlott minőségi védőkesztyűt használni, például a Vileda Professzionális védőkesztyűt, amely ellenáll a vegyi anyagoknak és védelmet nyújt a bőrnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszabadulni a vízkőtől a zománcon?

A leghatékonyabb módszer a vízkő eltávolítására a zománcról az ecet vagy a citromsav használata. Az árak változóak, de általában az ecet ára 200-300 forint, míg a citromsav ára 500-1000 forint között mozog. Fontos, hogy ne használjunk erős vegyszereket, mert azok károsíthatják a zománcot.

Olvas