Minőségi fürdőkád tisztítása Szombathelyen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Hívja most szakemberünket és élvezze a tiszta fürdőkád élményét! Cégünk professzionális fürdőkád tisztítási szolgáltatást kínál Szombathely területén, hogy megszabaduljon a makacs szennyeződésektől és a kellemetlen szagoktól. Egyedi eljárásunknak köszönhetően fürdőkádjának újra ragyogni fog a felülete, amely hosszabb élettartamot biztosít. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot a megfizethető árakon, amelyek 10.000 - 25.000 forint között változhatnak, az ár a fürdőkád nagyságától és az elvégzendő munka összetettségétől függően. Ne habozzon, hívja most csapatunkat, és élvezze a friss, tiszta fürdőkád élményét!

7 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Fülöp

Fülöp

Ma is elvallalom.

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

2600 - 4800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Szombathelyen!

Megbízható termékek egyenesen a gyártótól. 27 év tapasztalat. 100% magyar tulajdonú, piacvezető cég. Képzett szerelőgárda. Országos szervizhálózat. Óriási raktárkészlet. Szolgáltatások: Házhozszállítás, Beüzemelés, Profi alkatrészellátás.

  • Fürdőkád tisztítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Hétről-hétre azt mondja, hogy majd jövő héten ráér.

László
2 éve

Amennyiben a cégünk által javasolt kazán kerül felszerelésre 9 hónap garanciát vállalunk. Akciós kazáncsere. Ne döntsön nélkülünk, a legkedvezőbb árat tőlünk kapja. Gyors munka. Árgarancia. Precíz munkavégzés. Megbízhatóság. Minőség. Városrészek: Budapest, Fót.

  • Fürdőkád tisztítása

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors,precíz,szakszerű,hozzáértő munka!Mindenkinek ajánlom!

Mihály
2 éve

Díjmentes tanácsadás! Kazáncsere cirkó felújítás akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is. Kültéri, beltéri munka.

  • Fürdőkád tisztítása

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pont akkor segített mikor kellett. SOS helyzetben hívtam, azonnal felvette a telefont és másfél órán belül megjött. A problémás nyomáscsökkentőt alaposan megvizsgálta, majd fél órán belül megjavította. Mindenről tájékoztatott, jól kommunikált, megbízható munkát végzett. Ezúton is köszönöm a munkádat.

Tibor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád vízszintszabályzója nem működik megfelelően?

Ha a fürdőkád vízszint-szabályzója nem működik megfelelően, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, akitől megtudhatja, mennyibe kerül a javítás. Az árak általában a probléma súlyosságától és a szükséges alkatrészek költségétől függenek, és általában 10.000-30.000 forint közötti tartományban vannak. Ne próbálja meg javítani a készüléket saját maga, mivel ez további károkat okozhat, és végső soron drágább lehet a javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád felszínét?

A fürdőkád felszínének tisztántartására javasoljuk a következő módszereket: használjon kádhabot vagy kádtisztítót, amelyek általában 1500-3000 forintba kerülnek, és használjon szivacsot vagy súrolókefét a kád megtisztítására. Emellett javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg a kádat és a zuhanyfüggönyt, ha van, és szárítsa ki a fürdőszobát légszárazítóval vagy szellőzővel.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád vizesblokkját?

A fürdőkád vizesblokkjának tisztításához javasoljuk a lefolyótisztító szer használatát, mint például a Mr. Muscle Lefolyótisztító, ami ára 1199 forint. Ezen kívül ajánlott rendszeresen használni a lefolyó szűrőket, melyek megakadályozzák a hajszálak és egyéb szennyeződések lerakódását a lefolyóban.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tudom megtisztítani a fürdőkád alját a szappanlerakódásoktól?

Az egyik leghatékonyabb módszer a fürdőkád aljának tisztítására a Clean Shower márkájú tisztítószer használata. Ezt az áruházban 2500 forintért lehet beszerezni. Használat előtt alaposan öblítse le a kádat és permetezze rá a tisztítószert, majd hagyja hatni 5-10 percig. Végül öblítse le és törölje szárazra a felületet.

Olvas