Babakád tisztítása Szombathely területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg babakádját könnyedén és biztonságosan a mi szolgáltatásunkkal! Szakértőink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb szakembert Szombathelyen. Ne aggódjon a babakád szennyeződései miatt többé, mi megoldjuk! Az árak 5000-15000 Ft között változhatnak, attól függően, hogy a kád állapota milyen súlyos. Hagyja, hogy mi gondoskodjunk a babakád tisztításáról, és élvezze a biztonságos és tiszta fürdést kisbabájával!

7 szakember most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szombathelyen?

3900 - 7400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szombathelyen!

Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz.

  • Babakád tisztítása

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors tiszta munkát végzett, korrekt áron!

Sándor
2 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén....

  • Babakád tisztítása

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

hát igen Galambos mária ,csak a miértjét is le kellene írna leviakolorozoat akna félrecsúszott lemezlappal stb..üdv a duguláselhárító.

Zoltán
3 éve

Klasszikus vonalvezetés és asszimetrikus dizájn. Rengeteg modell a zuhanyzás kényelméért. Modern dizájn és a zuhanyzás legkomfortosabb foka. Élvezze a pihenést a fürdőjében. Haladó technológiák. Kiváló kényelem. Szilárd és környezetbarát.

  • Babakád tisztítása

    5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyula azonnal felvette a telefont es meg aznap eljott megnezni a zuhany csaptelep problemat - pedig nem dugulas gondunk volt - es meg is javitott mindent pillanatok alatt. Hivtam par masik szamot de senki nem volt elerheto vagy nem volt ideje munkat vallalni, de Gyula azonnal eljott es ez oriasi segitseg volt. Nagyon meg voltunk elegedve!

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, babakád tisztítása közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: nagy vagy kis méretű babakád?

A választás a szülők egyéni preferenciájától függ, azonban fontos figyelembe venni, hogy a nagyobb méretű babakádak általában drágábbak és több helyet igényelnek. A legjobb döntés az lehet, ha a szülők megnézik a különböző lehetőségeket és árakat, majd az alapján választanak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell lecserélni a babakád leeresztő dugattyúját?

A babakád leeresztő dugattyúját általában akkor kell lecserélni, ha már nem zárja le megfelelően a kádat, és a víz elszivárog. A megfelelő dugattyú ára általában 1000-2000 forint között van. Ajánlott minőségi terméket választani, hogy elkerüljük a gyakori cseréket és a további problémákat.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a babakád vízszűrőjét?

A babakád vízszűrőjét ajánlott minden használat után tisztítani és hetente cserélni, hogy biztosítsuk a tiszta és egészséges fürdővizet a babának. Az árak és a konkrét termékek változóak, de például a Brita Maxtra vízszűrőbetét ára átlagosan 3000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a babakádak rendszeres ellenőrzése?

A babakádak rendszeres ellenőrzése fontos, mivel ez biztosítja a baba biztonságát és egészségét. Például, az Angelcare babakád szűrőjének rendszeres cseréje megakadályozza a baktériumok és penészgombák felhalmozódását, amelyek káros hatással lehetnek a baba egészségére. Emellett, a babakádak ellenőrzése segít megelőzni a sérüléseket és baleseteket is. A Babymoov Aquanest babakád például biztonságos és ergonomikus kialakításának köszönhetően minimalizálja a baba lecsúszásának kockázatát. Ezért javasoljuk, hogy a babakádakat rendszeresen ellenőrizzék és cseréljék ki, ha szükséges.

Olvas