Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Bela

Bela

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Szombathelyen?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Fényképezőgép javítás

    4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Nagyon profi és gyors volt. Mindenképpen ajánlom a fényképezőgép-javításhoz. Ő az, akit szükség esetén újra igénybe fogok venni.

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

  • Fényképezőgép javítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan diagnosztizálta, időben megoldotta a problémát, jó tanácsokat és tippeket adott a fényképezőgépem és az objektívem gondozására vonatkozóan.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a fényképezőgép javítás átlagos díja 7000 - 13200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Szombathelyen a klíma kompresszor felújítás szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Szombathelyen?

Most 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő ezzel a feladattal bízható meg: klíma kompresszor felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható járműklíma-szerelő a klíma kompresszor felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fényképezőgép javítás?

A klíma kompresszor felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy járműklíma-szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas